- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...í to někdo? Nebyl to náhodou někdo z "křišťálu"???
"Hotové steaky necháme odležet tři až pět minut, aby se maso zatáhlo a nevytekla z něj šťáva."
Dál už jsem to nečetl - jdi se svými radami do p.r.d.e.l.e.!!! Jen děláte ze sebe a potažmo z těch, co se něco chtějí naučit, d.e.b.i.l.y!!!
Jakmile nekoho uvidite, ze z grilu sundava maso tak, ze ho napichne na vidlicku jako u uvodniho obrazku tohoto clanku, tak ho hned necim majznete
nema se solit az PO peceni? nebo je to pri grilovani jedno?
klidne pred polozenim na gril ... ale ne den predem.
...hlavne ne krvav...jak vidim krvavy steak, tak mam tendenci zvratit obsah zaludku jeste nez e ho vubec dotknu...
Tak výsledkem toho, že jsem si přečetl tento článek je to, že i takto po ráno se mně podstatně zvýšilo slinění.
no asi tak nějak, a ikdyz sem po snídani, tak se mi zase dostavil silný pocit hladu....že já to četl....