- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
spodek asi 2cm se odriznou a sponich 10 az 15 cm se musi oloupat skrabkou jako brambor. Pak ale varime poze 1 minutu. Prevareny chrest neni k jidlu.
to také spolehlivé afrodisiakum Rozhodně spolehlivější než chmel
že český chřest v množství k dodávání do obchodů prakticky neexistuje. Pro slavnosti chřestu v Ivančicích se dodává chřest ze Slovenska. Pro české zemědělce je příliš náročný. Pár soukromých sedláků se tím na Jižní Moravě zabývá, ale o mechanizaci a technologiích, jaké mají jen o pár kilometrů dál na Slovensku, si mohou nechat jen zdát.
Holt my akorát umíme krást a brát provize, ale něco vytvořit, to ne ...
chřest se pěstuje i u Mělníka, ale v Praze po něm není ani vidu ani slechu, kupovala jsem slovenský a ten byl docela děsivý, řecký byl lepší.
Je tu nekdo, komu chrest chutna. Maximalne tak polevka...
To nerikam z pozice nejkyho burana, ktery by dodal, ze maso je maso, sam jsem vegetarian, ale chrest proste e-e...
taky jsem vegetarián a dobře udělaný chřest miluju :-)