Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Řízky, bůček, žebírka. Tři pádné důvody, proč milujeme vepřové maso

Dalo by se říct, že vepřové je národní maso. Od velikonočního selátka na grilu po zabíjačku v podzimních mrazících se naše náklonnost k prasátkům jen posiluje. My vám nabízíme recepty na úpravu tři základních pilířů - řízků, bůčku a žebírek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TondaN

řeknu vám

dneska jsem měl pořádnej třicetidekovej řízek s kaší a s kompotem...R^:-)

0/0
22.4.2012 21:01

trikratzabanovanylajos

ja bych jen dodal

ovarek, kolinko, kren, plznicka z tanku, parta kamosu a prijemna prsata servirka.

0/0
22.4.2012 20:23

Lord Havelock Vetinari

Hmm, fakt ne.

Vepřové snesu leda tak rozemleté a dohromady s hovězím a hromadou koření...Jinak mi nejede.

+1/0
21.4.2012 11:50

Jiří Taškář

Re: Hmm, fakt ne.

Nemohu si odpustit sarkasmus:

Tak to tě lituji ,to máš hroznou nemoc- to je skoro to samé , jako bys nemohl souložit.

Ale na druhou stranu,kastráti,prý taky nemají chuť na sex,takže jim to vlastně nevadí .To bude asi tvůj případ.

0/0
21.4.2012 18:37

lajika

Re: Hmm, fakt ne.

hm - podivná reakce....Rv

no - aspoň že jste si nakonec odpustil ten sarkasmus (pokud se domníváte že ne, pak se příště, až se budete chtít nějakýho toho sarkasmu dopustit, podívejte co to je....)

0/0
22.4.2012 14:30

meerkat

Re: Hmm, fakt ne.

mne to maso hrozne smrdi. Veprove nemuzu ani rozemlete...

0/0
22.4.2012 17:53

_m-

jehněčí nejím, telecí je drahé,

hovězí často tvrdé - takže láska neláska co nám z masa zbývá? Vepřové a drůbeží. Takže kýta, případně kotelty na 100 způsobů :-/

0/0
21.4.2012 9:50

jitusak

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

vepřové?zvíře které se nepotí takže v něm všechno zůstává?když je jehněčí dobře upravené tak je perfektní, chce to jen vyzkoušet nové ;-)

0/0
21.4.2012 12:44

vvinia

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

Jaké všechno v něm zůstává? 8-o8-o8-o

0/0
21.4.2012 12:46

martas38

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

To je zase názor....

Prase nemá játra a ledviny?

+2/0
22.4.2012 0:42

Petrik73

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

Vy vylucujete potem? Chudak partnerka. Mimochodem treba takovy zralok se taky nepoti a maso je jedno z nejzdravejsich.

0/0
22.4.2012 2:41

Toranoko

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

kazdy clovek vylucuje potem, jestli vy ne, mel byste se prihlasit lekarum, aby vas patricne zdokumentovali.. mimochodem, jeden z duvodu, proc u nas tolik lidi smrdi, neni to jen, ze se nemyji, ale prave ze maji telo zasrajdovane vyzivou, stresem, kourenim, atp. Jinak, pokud jste procisteni, pot nesmrdi...

0/0
23.4.2012 10:50

Petrik73

Re: jehněčí nejím, telecí je drahé,

Pot nesmrdí ani když nejste pročištění. Pot je naprosto bez zápachu. Začíná zapáchat, až díky bakteriím na lidském těla, které ho rozkládají.

0/0
23.4.2012 10:56

Pajus

A příště zde bude článek

o rakovině tlustého střeva...iDnes má opravdu pestré zpravodajství ;-D;-D

0/0
21.4.2012 9:48

O.Sindler

Re: A příště zde bude článek

Ježiš, von už je tady zas pod n-tým nickem. :-P

0/0
21.4.2012 15:10

Dron

No sláva !

Konečně pořádné recepty.

0/0
21.4.2012 6:49

dzji

Re: No sláva !

Mhm, jen se sliny sbíhají. Nám, co se mimo jiné snažíme zhubnout, takže dneska budeme mít zase těstoviny s brokolicí... :-(

0/0
22.4.2012 8:55

mysliveček

Re: No sláva !

Nerad bych vás zklamal, ale po těstovinách ještě nikdy nikdo nezhubnul. Ani když si k nim přidáte kilo brolokice. Vsadím se, že navíc s nějakou bešamelovou nebo smetanovou omáčkou. Přeji hodně zdaru ve vašem snažení!

0/0
22.4.2012 10:29







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.