Diskuze

Pět chutných a voňavých pozvánek do Vietnamu. Odolat je nadlidský úkol

Základem téhle asijské kuchyně je spousta čerstvých bylinek, polévky, závitky, restované tenké plátky masa či rybí omáčka. Všechno tak krásně voní a chutná, že odolat je nadlidský úkol.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

thuan

16. 4. 2012 23:51
Vic vuni a min kalorii

je odlisnost mezi vietnamskym a ceskym jidlem

0 0
možnosti

Bereniké

14. 4. 2012 12:37
Blog studentek znám

Několik receptů jsem už zkoušela a doma měly poměrně úspěch.

1 0
možnosti

ifox

14. 4. 2012 12:15
Boobikaaa !

0 0
možnosti

apolenka2010

14. 4. 2012 13:04
Re: Boobikaaa !

Jo, přesné ;-);-);-)

0 0
možnosti

wanad

14. 4. 2012 11:15
Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

Těchto pět chutných a voňavých pozvánek do Vietnamu buď není z místní kuchyně, nebo je z kuchařky zdejší vládní třídy.

0 0
možnosti

Makovec8

14. 4. 2012 12:38
Re: Ve Vietnamu se maso moc není. Když jo, tak spíš drůbeží.

no tak to jsi trošku mimo , teď jsem se vrátil z Vietnamu a nepřipadlo mne, že se tam maso nejí...

drůbeží, hovězí, vepřové, a mořské plody jsou v každém jídelníčku jak už na ulici v hanoi, tak tak na ulici v Saigonu ci na Phu Quoc. navíc Pho bo je v podstate narodni jidlo

čest

5 0
možnosti

pavlik05

14. 4. 2012 9:46
a spring rolls

:-P

1 0
možnosti