Ona

Diskuze

Oskeruše, chřest nebo víno. Užijte si šťavnatou sezonu

Jaro už je v plném proudu a žádný pravý gurmán si nemůže stěžovat na nedostatek chuťových vjemů. Ať už se vydáte na kterýkoliv konec republiky, můžete se těšit na dobré jídlo, skvělé pití i zajímavé zážitky. A možná potkáte i šéfkuchaře s michelinskou hvězdou... Tipy na gastrovýlety v druhé polovině dubna pro vás vybral portál Gastronaut.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

yanoshick

18. 4. 2012 10:53
Žít zdravě a dobře

Žít zdravě a jíst zdravě jde lehce. Stačí jen chtít  a začít.

http://zdravoadobre.sk

0 0
možnosti

KateMarx

13. 4. 2012 6:15
mňam

z oskeruše je vynikající džem R^

0 0
možnosti

wimpy67

13. 4. 2012 1:09
Oskoruše

Měl jsem z ní domácí pálenku a to je fakt síla :-)

0 0
možnosti

celim

13. 4. 2012 12:33
Re: Oskoruše

To je údajně nejlepší pálenka a asi i nejlepší zužitkování plodů vzácné oskeruše! :-) Jsem četl, že je tak drahá proto, že zraje postupně,takže na pálenku musí být sad.

0 0
možnosti