Diskuze

Jaro na talíři aneb svěží menu podle tří českých šéfkuchařů

Čerstvé chutě, svěží barvy, mladé maso a zelené "lupení". Tak vypadá tradiční jarní kuchyně očima mistrů kuchařů, kteří připravili speciální labužnická menu pro čtvrté pokračování oblíbeného gastronomického Festivalu chutí. Pokud rádi vaříte, nabízíme vám ochutnávku tří zajímavých receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SUPERpolární liška

28. 3. 2012 10:02
Vždycky když vidím porci velikosti té na obrázku s ovocnou

hrachovou kaší, říkám si, že umývat v té restauraci nádobí, připadám si jako když člověku na vojně plivli na podlahu, aby bylo proč uklízet...

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

28. 3. 2012 8:38
Žišmarjá,

ona dáma šéfkuchařka se jmenuje Petra Sahajdáková, nikoliv Sajdaháková. Vy jste vážně banda negramotů a ignorantů, v tý redakci...

0 0
možnosti

antiblack666

28. 3. 2012 9:37
Re:Re: Žišmarjá,

Vážený pán, Vy ste zabudol na jedno podstatné :-)  !!Portál iDNES.cz získal šestou Křišťálovou lupu. Děkujeme! !!

2 0
možnosti

Achille Volfoni

28. 3. 2012 8:35
Čokoládový cheesecake

To mi připomíná "mein taktik zkusit šjůšn".

Se vší úctou ke kuchařům....ta hrachová polévka s hruškama v karamelu...to je neskutečný blaf.

Medailonky z panenky vypadají dobře.

0 0
možnosti

vzdyt_to_rikam

28. 3. 2012 20:09
Re: Čokoládový cheesecake

Čím větší hnusy namícháš, tím větší šéfkuchař.

0 0
možnosti