- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je taky dobrá, když se udělá vývar z košťálu a růžičky se přidají až nakonec, aby neztratily barvu, ale jen změkly.
Je přece škoda ho vyhazovat a chuťově nemá chybu.
Dejte do hrnce osolený vody s kořenim hovězí žebro,s nim klidně i kousek kližky a kus morkový kosti vařit VELMI pomalu klidně 5 hodin pak vyndáme obereme a přidáme zeleninu (pórek, mrkev, petržel, cibule, česnek, celer atd...) vaříme dalších 15 minut. DKyž to vychladne mělo by to mít sulcovitou konzistenci v ideálním případě. Mělo by to vonět na celej pokoj a postaví to na nohy i mrtvého a nebo člověka sraženého chřipkou nebo kocovinou.
Nebude to kvůli tomu žebru moc mastné? Možná bych to nejdřív zapekla
a z jatýrek udělat kapání nebo knedlíčky.
Ze suchých prsou se moc chuti nevyvaří. Možná jen jako zavářku ke konci, ale vařit spíše krátce (ve stylu asijských polévek).
Rádoby světovost ve stylu tomato místo rajče a pasta místo těstoviny snad ani nemá cenu komentovat.
Však to tam je - kuřecí prsa se vaří 15 minut, chuť máš z už hotového kuřecího vývaru. Je to takové... mírně rozmařilé, bych řekla.
tomatová je víc trendy, in a cool, zatím co rajská zní komunisticky že?
Jděte někam!!!!!
Mozna je rozdil v ustalenem oznaceni. Rika se "tomatovy krem" a "rajcatova polevka/omacka"....netreba hledat konspiraci tam, kde neni :D takze klidek.
vařit kuřecí polévku z prsou? To je docela luxus. Většinou kupuju celé kuře a pokud se nepeče vcelku, tak vykostit, ze skeletu a křídel polívka, z prsou základ na kuřecí vložku do salátu a stehna buď upéct nebo vykostit a udělat stehenní řízky. Zavářka do polívky dle libosti, ale domácí nudle, játrové knedlíčky nebo celestýnské nudle vedou.
Pak nerozumím tomu, proč cpát do brokolicový polívky bramboru. Brokolici osobně mixuju ne úplně ho hladka, ale jen párkrát poškádlit mixérem stačí. A zelňaček je asi 1000 druhů
Boze, aky luxus, hadam co ide do mojho zaludka musi byt luxus, vzdy lepsie varene, dusene ako vysmazane, alebo pecene. A, co moze byt na nejakych kuracich prsiach take luxusne, kupujem iba free range kurata za nejakych £5.
Lepsie ako pouzit tomaty zo supermarketu v tomto zimnom obdobii, aj tie najdrahsie z juhu su teraz slabe. Na tomatovku pouzite nejake zahranicne , kvalitne a drahsie co su v konzerve, aj lupane kludne. Dobre su niektore plechovkove z talianska, spanielska, len su v specialozovanych obchodoch .
nejlepší jsou ty co si připravím dome v létě
"Ke konci varu přisypeme do polévky uvařené těstoviny a prohřejeme."
..no tak to ani omylem.To ji můžu druhý den rovnou vylít do záchodu.
A vývar z kuřecích prsou?To se celkem prodraží....raději skelet.Hrášek bych vynechal,naopak bych přidal cibule.