- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
býčí žlázy se konzumujou léta letoucí, normálně se to dá za pár šupů koupit u řezníka, a je to velká dobrota. V hospodách už to teda k vidění moc není.
A tady se z toho dělá kdovíjaká exotika...
zvlastniho, naposledy cca5let zpet jsem je mel na Slovensku a neni to tak davno, co se podavali i u nas v kazdy druhy putice, dneska uz se za to asi kazdy hostinsky stydi "byci zlazy"
Ziji na severu Oklahomy v USA, coz je stat kde ma kazdy obyvatl sve stado dobytku. Kazdy rok v obdobi Srpen-Zari je tu festival pripravy Bycich Varlat. Je to vetsinou z mlady bycku. Delaji ze na desitku zpusobu a za 10$ si kouupite pass a obejdete vse a radne obodujete. Osobne jsem to jednou ochutnal a je to vyborne. Kazdopadne, bych si dal i vice, ale odrazuje mne to kdyz vim co to je.
To je z toho, kdyz se pochoutky hledaji u britskeho kuchare
Tak od takovéhle zmalované fuchtle s černýma kořínkama v laciným hadru bych teda ani neochutnala. Tváří se, jako by se do té misky právě vydělala...
...a kdyby se ty jeho kecy prozkoumaly vedecky, tak se zjisti, ze to vubec neni pravda a ze kecalek si jen dela reklamu, ale jinak vubec nevi, o cem mluvi...Takovych zazracnych receptu uz bylo...