Diskuze

Oběd i s moučníkem za 30 minut? Jamie Oliver vás to naučí

Jamie Oliver se v kuchyni vyzná. Je přeborníkem, co se týče na pohled jednoduchých a přitom zajímavých pokrmů, které osloví více smyslů než jen chuť. Pokud patříte k lidem, kteří si stěžují, že nemohou vařit vícechodová menu, protože na to prostě nemají čas, nechte si poradit od zkušeného kuchaře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

pavouk

7. 3. 2012 7:52
:-)

Jak asi chutnají ty koláčky, když se pečou v troubě společně s kuřetem?

0 0
možnosti
SFS

Scarlett from Scottland

23. 1. 2012 10:24
za půl hoďky

pořádně kuřecí nepropeče....

1 0
možnosti
ML

really?

23. 1. 2012 2:26
It's very easy guys!

Jamie se nesnazi skolit jen vas cechy, ale take amiky! ... jako by tady v USA nebyla spousta daleko lepsich kucharu, nez je on sam! ... Bobby Flay, Emeril Lagasse, Paula Dean atc. On si mysli, ze je genius!

0 0
možnosti
EN

EMS

23. 1. 2012 7:32
Re: It's very easy guys!

a Ty si o sobě myslíš co????

0 0
možnosti
L

Lev----z_-_Rožmitálu

22. 1. 2012 19:23
anglán učí čechy vařit

;-D

a angličany už vařit naučil?

na to by mu nestačily ani 3 životy:-P

0 0
možnosti
SFS

Scarlett from Scottland

23. 1. 2012 10:23
Re: anglán učí čechy vařit

něco umí výborně

0 0
možnosti
JB

Bereniké

22. 1. 2012 18:56
Kuře

Dneska jsem pekla k obědu naporcované kousky kuřete a aby byly pěkně propečené a s kůrčičkou, nechala jsem je v troubě hodinu - byly akorát. Za 30 minut fakt nemůžou být pořádně propečené, ledaže by J.O. používal a vycházel z nějaké průmyslové trouby, která peče při vyšších teplotách než naše domácí.

1 0
možnosti
HC

JazzmineTea

22. 1. 2012 20:15
Re: Kuře

Pravda, taky si to neumím představit, pečení kuřete se nedá uspěchat.

S čím tak obyčejně pečete? :)

0 0
možnosti
A

abraxas134

22. 1. 2012 14:28
Oběd za 12 minut

dáš vařit spatzle=12 minut. opečeš na olivovym oleji kousky kuřecích prsíček = 3 min, sůl, pepř, přidáš žampiony v konzervě včetně vody, nakrájenou šunku, půl maly skleničky nakládaný kapie, necháš vařit 5 minut, přileješ 50ml smetany, vaříš 4 minuty. sleješ spatle. a máš boží soté za 12 minut.

0 0
možnosti
MB

Mo_Berg

22. 1. 2012 15:16
Re: Oběd za 12 minut

Kolik vám je, 19? V tom případě dobré.

0 0
možnosti
L

lajika

22. 1. 2012 10:59
ráda

koukám na vaření Jamieho Oliviera a je fakt, že jsem ozkoušela dost jeho receptů, které jsou jednoduché a opravdu rychlé, ať si tady přeborníci v diskusi říkají co chtějí. Ale tohle člověk za půl hodiny skoro ani nepřečte :)

Jinak je to samozřejmě věc organizace práce a když člověk zvládne dobrý načasování, je uvařeno rychle. Ale jestli jsou kuřecí stehna opravdu dobře udělaná za půl hodiny, to bych trochu pochbovala

0 0
možnosti
JP

Ginny

22. 1. 2012 10:57
Kuchařku mi přinesl Ježíšek

Ještě jsem to nezkoušela, odradily mě exotické přísady. Jsem z hodně malého města a některé věci neseženu. Zkusím ale nahrazovat. Jinak, dost se to podobá jídlům, co vařím normálně - těstoviny se vším možným, zapečené brambory na různý způsob, různé směsi na pánvi.  Evidentně Jamie vychází z praxe, jen má k dispozici trošku jiné suroviny.

0 0
možnosti
MC

katano

22. 1. 2012 1:13
já jsem ročník 1947 a za 15 minut, NELZE uvařit ::::::::::::

:::::::::::::::: a články tohoto typu - NECHÁPU. U nás vaří jen moje žena a hlavně  jídla která máme rádi, je to typicky ČESKÁ KUCHYNĚ = svíčková, knedlo-zelo-vepřo, gulášek, prejt, rajská, řízek, koprovka, domácí sekaná, dršťková polívka, segedín, , bramboračka, ovarové koleno s křenem, bramboráky atd .............

                       PS : a když moučník tak - ŠTRŮDL a BUCHTY ! ! ! :-P

1 0
možnosti
D

Duke._.Nukem

22. 1. 2012 10:55
Re: já jsem ročník 1947 a za 15 minut, NELZE uvařit ::::::::::::

ale lze,ja nevarim jinak..,v mikrovlnce...;-D

0 0
možnosti
D

DlouhousekLihoslav

22. 1. 2012 1:07
nevim jestli diskusni pohlreichove to schvalili

ale mne se jeho napady libi (i ty porce jsou ok, bataty co jsem mel v ruce mely tak od pul kila vejs). pokud bych mel vytknout jednu pripominku formalni, tak skoro nikdy jsem v cechach nevidel pouziti napisu worcestershirska, uz sto let se to pise nekolika podobama, ale ani jednou touhle :)

i kdyz vim ze oliver je babica (listove testo, o hruza, ma tu byt detailni postup jak cosi takoveho vyrobit jinak se to neda jist a babicaaaaa) protoze na diskusi idnesu se schazi svetova elita kucharu.

0 0
možnosti