- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak dýňová polívka takhle, to ani náhodou, to mi přímo nechutná, jsou mnohem lepší, lidové recepty, třeba na sladkokyselo, tohle je taková zas móda. Ale nejsem tu sama, budiž. Jehněčí je skutečně jarní jídlo(?), ledaže je to novozélandské jaro, ale jaké jiné, to spíš husu, na Martina nás to čeká. Houbové knedlíky, ty mě nezaujaly, taženej štrůdl je taženej na papírkový těsto, minimálně metr dlouhý, tohle je nějakej divnej hybrid,a ten pudink tam, no fuj, a punč jsem nenašla. Příště lépe.
Je možné, že jsm se při pátku blbě podívala, ale je tam ten recept na punč, slibovaný v prvním odstavci?
Já bych si tedy v těchto sychravých dnech dala spíše polévku z kořenové zeleniny řádně ochucenou českým česnekem.
Náhodou dýňová polévka se zázvorem je taky fajn, ale nesmí se tím zázvorem šetřit. Krásně to zahřeje. Tenhle recept znám a na podzim ji dělám.