Diskuze

Dýňová polévka, pečínka se zelím a štrúdl aneb správná podzimní bašta

Podzim nabízí hodně radostí a jídlo je asi největší z nich. Pojďte si s námi pochutnat na pečeních, dýňové polévce, jablečném štrúdlu a silném punči. Vše pod vedením zkušeného šéfkuchaře z restaurace Hliněná bašta Hynka Vávry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoolak

26. 10. 2011 16:55
test

tessss

0 0
možnosti

Pančelka

22. 10. 2011 11:14
Hm, tak to ne

Tak dýňová polívka takhle, to ani náhodou, to mi přímo nechutná, jsou mnohem lepší, lidové recepty, třeba na sladkokyselo, tohle je taková zas móda. Ale nejsem tu sama, budiž. Jehněčí je skutečně jarní jídlo(?), ledaže je to novozélandské jaro, ale jaké jiné, to spíš husu, na Martina nás to čeká. Houbové knedlíky, ty mě nezaujaly, taženej štrůdl je taženej na papírkový těsto, minimálně metr dlouhý, tohle je nějakej divnej hybrid,a ten pudink tam, no fuj, a punč jsem nenašla. Příště lépe.

0 0
možnosti
NX

net.Xtreme X

21. 10. 2011 21:32
Štrůdlu už odzvonilo

Rv

0 0
možnosti
E

eintopf

21. 10. 2011 11:01
punč?

Je možné, že jsm se při pátku blbě podívala, ale je tam ten recept na punč, slibovaný v prvním odstavci?

0 0
možnosti
KK

Camomille

21. 10. 2011 3:56
Polévka

Já bych si tedy v těchto sychravých dnech dala spíše polévku z kořenové zeleniny řádně ochucenou českým česnekem.

0 0
možnosti
JB

Bereniké

21. 10. 2011 17:20
Re: Polévka

Náhodou dýňová polévka se zázvorem je taky fajn, ale nesmí se tím zázvorem šetřit. Krásně to zahřeje. Tenhle recept znám a na podzim ji dělám.

0 0
možnosti