Diskuze

Gurmetův podzimní průvodce: Nejlepší restaurace, trhy, víno a knihy

Jestli si máte na podzim vybrat jen jednu restauraci, kam zajít na dobré jídlo, navštivte podnik Na Pekárně. Ten je hitem letošního podzimu. A co si nalít do skleničky, jakou kuchařku si přečíst a kde nakupovat, abyste byli "in"? To vám poradí kulinární odborníci na slovo vzatí - Roman Vaněk, Lenka Požárová a Matouš Petráň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kvetazalcik

10. 10. 2011 3:52
Jo

Žeréééééééém!

0 0
možnosti
JR

QWERTZCZ

10. 10. 2011 0:04
Rádobygastronomičtí odborníci

Co frčí, je in... Tyhle slovní spojení se mi neskutečně hnusí a myslím, že spíše než o výrazy odborníků na gastronomii, jde o výrazy zastydlých puberťáků, kteří musí stále hledat něco cool a hustý. Redaktoři iDnes by mohli mít natolik reflexe, aby se zeptali někoho, kdo v tom má přehled. Kromě tipu na obchody, je ten článek úplně mimo.

0 0
možnosti
D

dhumah

10. 10. 2011 0:04
to

je zas jeden z drtivé většiny plytkých výplodů zdejšího křišťálového webu...

0 0
možnosti
OP

MillhouseCapital

9. 10. 2011 20:52
Kuchyň aborigenů

Máte chuť na kachnu, játrovou paštiku, povidlové taštičky či slepičí polévku?

Ne. Mám chuť na jídlo, ne na českou kuchyň...

0 0
možnosti
JR

QWERTZCZ

9. 10. 2011 23:56
Re: Kuchyň aborigenů

Omezenec promluvil :-)

0 0
možnosti
D

defi

9. 10. 2011 19:37
Trapný PR článek

jen výčet sponzorů a klientů iDnes.

2 0
možnosti
K

kybl

9. 10. 2011 18:03
Pro pana Vanka

Tandoor v Tabore maji Nepalci a ne Indove.

0 0
možnosti
C

cmelaaak

9. 10. 2011 17:57
to jsou starosti

dlouho nebyla válka...

1 0
možnosti
JV

notabene9

9. 10. 2011 17:34
Krásně se..

to čte a prohlíží, ale já raději za pár šupů doma vyzkoušené jídlo, které mi chutná, a navrch lahváče a nebo vodu z vodovodu..

0 0
možnosti
V

Volavka

9. 10. 2011 14:24
Na Parkáně

Na Parkáně je, pokud vím, v Plzni. Nevšiml jsem si, že by se autor obtěžoval to v článku zmínit.

Vzhledem k tomu, milí venkovští gurmáni, že tím celý čánek začíná a tato stať o je s přehledem největší, pláčete sice hezky, ale na cizím hrobě.

0 0
možnosti
OK

Onek

9. 10. 2011 14:44
Re: Na Parkáně

V textu není zmíněna plzeňská restaurace Na Parkáně (správně Na Parkánu), ale Na Pekárně - ta je v Čakovičkách, kousek od Neratovic. A preference Prahy a středních Čech může být z důvodu pragocentrismu nebo také z důvodu, že v regionech (až na pár vyjímek) prostě nic není.

0 0
možnosti
LM

molllka

9. 10. 2011 14:13
praha

a kdy se naše "gurmánská elitka" sníží k vyjížďce na venkov?

0 0
možnosti
HM

ellinor

9. 10. 2011 16:34
Re: praha

Až tam bude co jíst, kamaráde

0 0
možnosti