- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co frčí, je in... Tyhle slovní spojení se mi neskutečně hnusí a myslím, že spíše než o výrazy odborníků na gastronomii, jde o výrazy zastydlých puberťáků, kteří musí stále hledat něco cool a hustý. Redaktoři iDnes by mohli mít natolik reflexe, aby se zeptali někoho, kdo v tom má přehled. Kromě tipu na obchody, je ten článek úplně mimo.
je zas jeden z drtivé většiny plytkých výplodů zdejšího křišťálového webu...
Máte chuť na kachnu, játrovou paštiku, povidlové taštičky či slepičí polévku?
Ne. Mám chuť na jídlo, ne na českou kuchyň...
to čte a prohlíží, ale já raději za pár šupů doma vyzkoušené jídlo, které mi chutná, a navrch lahváče a nebo vodu z vodovodu..
Na Parkáně je, pokud vím, v Plzni. Nevšiml jsem si, že by se autor obtěžoval to v článku zmínit.
Vzhledem k tomu, milí venkovští gurmáni, že tím celý čánek začíná a tato stať o je s přehledem největší, pláčete sice hezky, ale na cizím hrobě.
V textu není zmíněna plzeňská restaurace Na Parkáně (správně Na Parkánu), ale Na Pekárně - ta je v Čakovičkách, kousek od Neratovic. A preference Prahy a středních Čech může být z důvodu pragocentrismu nebo také z důvodu, že v regionech (až na pár vyjímek) prostě nic není.
a kdy se naše "gurmánská elitka" sníží k vyjížďce na venkov?