Ona

Diskuze

Třikrát brambory: vytvořte z obvyklé přílohy žádané hlavní jídlo

Jestli má nějaká surovina v české kuchyni pevné postavení, tak je to brambora. Milujeme ji jako přílohu, vykouzlit z ní dokážeme i vynikající hlavní jídla. A protože podzim a brambory k sobě neodmyslitelně patří, nabízíme vám další inspiraci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ja nic

4. 10. 2011 18:18
Dnes

jsem si tento recept udělal, k tomu grilované kuřecí křidélka a nemělo to chybu.;-)

0 0
možnosti

lotosový květ

1. 10. 2011 12:58
BRAMBORY NEBRAT

!!

0 0
možnosti

petr.n_22

2. 10. 2011 1:17
Re: BRAMBORY NEBRAT

proč ?

0 0
možnosti

prazakm

30. 9. 2011 19:43
Recept

Mám také recept na dobré brambory. A je to dietní, nepotřebujete ani ten slavný olivový olej, leda jako podpalovač.

Zapalte navečer velkou hromadu dřeva. Až to dohoří, tak do popela zahrabejte brambory. Za dvě hodiny, nebo klidně až ráno brambory vyhrabejte. Jsou krásně pečené bez tuku, takže musí být hrozně zdravé! ;-D Jo a taky jsou dobré.

0 0
možnosti

fanaep

1. 10. 2011 3:32
Re: Recept

za to potřebujete zahradu, ta bude dražší než olej :))))

0 0
možnosti

skokánek

30. 9. 2011 17:18
Já jsem

asi při pátku přepracovaná,ale jak u toho druhého receptu ty brambory navějířkuju,když budou mezi dvěma prkénky?

0 0
možnosti

nikdynicnebylo

30. 9. 2011 22:30
Re: Já jsem

to je jiné "mezi" - tohle je tak, že obě prkénka leží desce/stole, mezi nimi je mezírka a do té se strčí brambora:) pak jak bramboru krájíte, tak brambora je trochu níž než prkénka, nůž se o prkénka zastaví a tak si nerozříznete bramboru úplně :)

0 0
možnosti

TondaN

30. 9. 2011 13:23
ano

zdražte je!;-D;-D

0 0
možnosti

notburga

30. 9. 2011 10:12
Mňam

A co třeba takové přílohové sladké brambory nebo vatáty! Mňam!

http://hobbyrecepty.cz/vareni/hliznata-zelenina-v-kuchyni/

0 0
možnosti

LM1

30. 9. 2011 10:51
Re: Mňam

spíš batáty ne ;-)

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

30. 9. 2011 8:25
ježiš, já na to mám chuť

ty gratinované brambory s hruškou vypadají krásně V akorát jsem se trošku nachytala, dle fotky jsem myslela,že to růžové uprostřed je kus masa ;-D mňamR^

0 0
možnosti

ja nic

30. 9. 2011 11:31
Re: ježiš, já na to mám chuť

Taky jsem si myslel, že to je salám, ale vypadá to k světu, mňam.;-)

0 0
možnosti