- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jen tak mimochodem, to ovoce v miste kde roste chutna kolikrat uplne jinak, nez to co k nam jede kdovijak dlouho a dozrava to cestou... osobne miluju takovy ty malinkaty banany
Jo, jo. Ono i české, v Česku vypěstované, ovoce a zelenina chutnají tak nějak neEUropsky
Správně, i masochisti mají nárok na svou porci ovoce
Tohle ovoce se prodává už roky, tak předpokládám, že kdo chtěl, tak ochutnal. Zase objevujete Ameriku.
Tak hlavne existuje viac druhov kaki. Jedny sú najlepšie(červenooranžové), keď sú mäkké, slizké, s konzistenciou lekváru, druhé sú tvrdšie(žltooranžové), chutia po vanilke. Ja radšej tie sopľavé :)
1. Tmavě žlutou barvu si představuji jinak (nebo byly nashi vždycky nezralé nebo nevím :-D )
2. Poměrně tvrdou slupku si také představuji jinak.
3. Chuť po rumu - po klasickém českém těžko, po bílém rumu - no nevím, samotný jsem ho nikdy neochutnala.
co uzná za vhodné ja raději neše ovoce pěstované zde .
Mě tyhle exoty nijak nenadchly. Zůstanu u plodů naší domoviny, třeba u slivovice.
Jesť kaki ako jablko? No to by som chel vidieť. Kaki si kupujem pravidelne. Objavil som ho náhodou v Taliansku a už sa x rokov teším na jeseň (podzim). Doporučujem kaki aby boli pekne červené a mäkké. Tie na obrázku sú nedozreté a tvrdé.
To já doporučuju kaki žluté až jemně oranžové a nedozrálé
Na mně osobně už je totiž opravdu zralé kaki moc sladké. Asi se na mě snese vlna kritiky ale i kaki nedozrálé, tvrdé, aromatické a ne moc sladké je výborné.