- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zírám, jak někdo může do takové buchty dát 1,5 hrnku cukru!!! Dala jsem půl hrnku a co do sladkosti je buchta úplně normální.
Jinak není nic moc - chutná jako jablková buchta se skořicí a kakaem, horní vrstva žádnou extra chuť nepřidává. K snídani se to hodí, to jo, ale že by to bylo něco extra, to určitě ne.
Možná by bylo v tomto případě lepší nesnažit se smíchat vícero věcí, ale dělat buchty jablkové, cuketové anebo tvarohové ;-)
Kdyby cuketa neexistovala, vůbec by to nebyla škoda.
zaslal jen naprostý diletant. Tak např.: co to je malá či menší cuketa?, kolik váží jeden tvaroh?, co je to valký plech?, stačí na něj pečící papír, nebo jiné zajištění pro příp. připečení?, kolik váží jedna dýně Hokaidó? atd., atd. A tak se na závěr ptám, kdo tento paskvil vlastně zveřejnil
Vyzkoušejte třeba zapečený patison s mletým masem a sýrem. Recept a spousta dalších dobrých rad zde :-)
http://hobbyrecepty.cz/vareni/bila-dyne-s-jemnou-chuti-vyzkousejte-patison/
tyhle jsou starší jak internet !!!!