- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Prosím neskákejte na ty roztomilé maličkosti pro single, je to jen marketingová finta.Všechno roztomile maličké, pro jednoho jak dělané. Maličký mixér, proč, stačí normální tyčový. Malá pánvička, hmm a to nejde smažit na normální, méně surovin? Minipekárna? Spočítejte si kolik chleba sníte, to je na normální pekárnu.
Neskočte na špek, je to jen opět uměle vytvořená cílová skupina pro marketing.
Mimochodem ta titulní fotka je leda na pozvracení. Takhle si představuje život možná marketingový magorek.
A mimochodem, když se mne někdo ptá, tak jsem svobodný, ne single. Nebo nejsem ženatý.
Kde? Co? Cože?
Sežeňte od někoho prázdné krabice od mléka nebo třeba i vína. Geniálně se v nich mrazí, jsou skladné a po použití je vyhodíte s vědomím, že už jsou recyklované, takže žádná eklologická škoda nevznikne. Výborná na mražení jsou jídla typu guláš (s těstovinami) plněné papriky a podobně. Zamrazíte i s přílohou. Nebo se dá za výbornou cenu udělat polotovar smažáku. Když koupíte levný eidam, necháte si ho nakrájet na plátky, obalíte a zmrazíte.
ty když si koupíš bílou rýži, tak ji pak ještě doma loupeš? Tak to jsi jediná na světě!
Vlastně pardón, vždyť ty jíš přece brambory.
A prosimtě, už tady fakt neplácej, nudle NEJSOU tradiční čínslké jídlo - je to takový východní fastfood, víš? Tak dobrou chuť.
a zamrazovat. Ideální na zamrazování jsou holandské řízky a karbanátky, dále omáčky s mletým masem, guláše...
A jinak se nebát jíst dobré jídlo i více dnů, třeba lasagne, bramborový salát či jiná jídla jsou nejlepší až druhý či třetí den!
.....není nad to,mít pravidelně a kvalitně uvařeno ......již dvacetiletá zkušenost
Ze to neumite vy, nezname ze i ostatni jsou na tom stejne
Buřguláš, guláš, ten se pár dní dá jíst. Jinak, když už není na vaření času, jedu na troubu, tam to hezky naskládám na plech, zapnu teplotu a za 45minut se vrátím, abych to sežral :o))
s tou rejží. věděla jsi, že se loupe* a proplachuje a vaří, jako se loupou a vaří brambory? není ono to prašť jako uhoď?
a čínský tradiční nudle, ty jsou sice jak živý, když je člověk chce nabrat, ale úprav mají za sebou, že jsou mrtvý nejmíň 2x.
*ano, rýže se může vařit a jíst i neloupaná. ale to brambory taky, u domácích to tak dělám, míň práce, víc vlákniny.
... a jsou to mleté zapečené čchi-čchi-nky
Kde jsem to jenom.. Jo, už vim, tady: http://www.sparkpeople.com/resource/nutrition_articles.asp?id=822
Ještě že je pod článkem uveden zdroj, protože některé věty do posledního písmenka přeložené by mohly zavánět plagiátorstvím..