Diskuze

Levné, ale dobré. Recepty na jídla za pár korun

Za pár korun hodně muziky - české jídelní lidovky uvaříte levně, a přitom si pochutnáte. Občas tedy musíte přivřít oči nad kalorickými hodnotami, ale proč výjimečně nezhřešit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TondaN

4. 9. 2011 20:34
kousek vedle jsem četl

-české lidovky-,,,tak zde jste o třídu lepší!:-)

0 0
možnosti

rammones

3. 9. 2011 0:48
1/2l kecupu na burty?

Na kilo spekacku pul kila kecupu??? Boha jeho... I toho piva mi prijde moc, ja radsi dam jeste rajcata a poradne papriku, protklak tak na ochuceni, trochu horccice a ono se to krasne svari, zkaramalizuje a nejakej kybl kecupu potreba nejni...

0 0
možnosti

lihoslavdluhousek

2. 9. 2011 18:50
zajimava klasika z ruznych cundru

apod. prekvapuje mne jen cas delani tech burtu. jo a leco mne madari naucili delat bez vajec, ale at si to kazdej ji jak to ma rad, fasounky kteri vari "jediny povoleny recept" se posila jen nekam, kam slunce nesviti

0 0
možnosti

TondaN

2. 9. 2011 18:19
všechno

bych si dal!dobře děláte ,že to sem píšete .spousta mladých ,nebo i starší muži to ocení.díkyR^:-):-):-)

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

2. 9. 2011 17:58
Vzpomínky

Jo, tohle jsou vzpomínky mého dětství. Ale snad bych je i oželelRv

0 0
možnosti

akleen

2. 9. 2011 13:00
chjo

V teto podobe jsou to odstrasujici pripady ceske kuchyne. Uplne se mi zveda kufr a zlucnik se cuka. A za 3 hodiny si radeji upecu kacenku.

0 0
možnosti

Brundi

2. 9. 2011 12:38
Slanina, klobasa, sadlo

do leca? 8-o Aneb jak ze zdraveho lehkeho letniho jidla udelat zbytecne zaklad pro zlucnikovy zachvat. ;-D

1 0
možnosti

Jsem v Ječný

2. 9. 2011 13:47
Re: Slanina, klobasa, sadlo

By mě zajímalo, čím klobásu a sádlo nahrazujete? Já osobně místo klobásy používám levnější uzeninu a přidávám sojové maso. ;-)

(Jo, ale rozhodně neprzním lečo vajíčky)

0 0
možnosti

meerkat

2. 9. 2011 12:27
fuj tajksl

to bych do pusy nedala..mastny hnusny a nezdravy..dekuji ne!

0 0
možnosti

opportunity

2. 9. 2011 16:43
Re: fuj tajksl

Většině lidí to chutná. Já zase nevydržím dlouho na zelenině. Ale věřím, že s takovou nechutí ke klasické kucyni se dobře drží štíhlá postava :-P

0 0
možnosti

zlinacek

2. 9. 2011 11:48
Guláš

Guláš dělám jinak, ale pro pobavilo mě, že je tam napsaný rajský protlak, ale v postupu už není :D

0 0
možnosti

Alowen

2. 9. 2011 10:35
Proč nepřijdou s něčím novým?

Tohle jsou přece klasické české recepty

0 0
možnosti