- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
-české lidovky-,,,tak zde jste o třídu lepší
Na kilo spekacku pul kila kecupu??? Boha jeho... I toho piva mi prijde moc, ja radsi dam jeste rajcata a poradne papriku, protklak tak na ochuceni, trochu horccice a ono se to krasne svari, zkaramalizuje a nejakej kybl kecupu potreba nejni...
apod. prekvapuje mne jen cas delani tech burtu. jo a leco mne madari naucili delat bez vajec, ale at si to kazdej ji jak to ma rad, fasounky kteri vari "jediny povoleny recept" se posila jen nekam, kam slunce nesviti
bych si daldobře děláte ,že to sem píšete .spousta mladých ,nebo i starší muži to ocení.díky
Jo, tohle jsou vzpomínky mého dětství. Ale snad bych je i oželel
V teto podobe jsou to odstrasujici pripady ceske kuchyne. Uplne se mi zveda kufr a zlucnik se cuka. A za 3 hodiny si radeji upecu kacenku.
do leca? Aneb jak ze zdraveho lehkeho letniho jidla udelat zbytecne zaklad pro zlucnikovy zachvat.
By mě zajímalo, čím klobásu a sádlo nahrazujete? Já osobně místo klobásy používám levnější uzeninu a přidávám sojové maso.
(Jo, ale rozhodně neprzním lečo vajíčky)
to bych do pusy nedala..mastny hnusny a nezdravy..dekuji ne!
Většině lidí to chutná. Já zase nevydržím dlouho na zelenině. Ale věřím, že s takovou nechutí ke klasické kucyni se dobře drží štíhlá postava
Guláš dělám jinak, ale pro pobavilo mě, že je tam napsaný rajský protlak, ale v postupu už není :D
Tohle jsou přece klasické české recepty