- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zadna veda, jen kvalitni a cerstve suroviny. Pak uz jen fantazie kuchare. Dobra kuchyne o nicem jinem neni.
a restaurace s Michelinskou hvězdičkou je tam na každém rohu. V čechách jedna jediná. Což vzbuzuje ne podezření. To je jistota, že to mažou sami sobě a v cizině jsou hodně skoupí. No, Francouzi, no, nedivil bych se, kdyby do podmínek pro získání hvězdičky přidali, aby se v té restauraci mluvilo výhradně francouzsky...
a co kdyz je to hlavne tim, ze uroven francouzskych restauraci je vseobecne o dost vyssi nez tech ceskych?
Nedovedu si predstavit zadneho francouzskeho kuchare dbaleho sve profesionalni reputace, ze by strpel, aby se v jeho restauraci podavala omacka nebo nejaka priloha udelana z prasku. To na rozdil od ruznych ceskych restauraci, kde omacky a knedliky z prasku se bezne delaji kvuli "sikovnemu usetreni casu" , ktere se povazuje za podstatne dulezitejsi v provozu restaurace nez ohledy na chutove bunky hosti.
je okolo 9000 restauraci s jednou az trema michelin hvezdami...v cesku tusim tri nebo ctyri
U galantiny. Zřejmě se má ten plátek nejspíš namočit, předpokládám. Tenhle recept asi prubnu.