Ona

Diskuze

Uvařte si doma, co vám chutnalo na dovolené: pizzu, quiche, fondue

Na českou klasiku, jako je vepřo knedlo zelo či svíčková, nedáme dopustit, ale do zdejších kuchyní pronikají i jídla vonící dálkami, a je jedno, jestli z Východu či ze Západu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s(h)arka

27. 8. 2011 5:39
proč děláte z lidí blbce????

kdo by se s tím v tomhle vedru dělal? A pak, je potřeba obnovit českou kuchyni,regionální jídla ...proč se tím nezabýváte? Ono je jednodušší sem frknout recepty , jaké jste sem dali, co????

0 0
možnosti

Cleopatra

28. 8. 2011 12:54
Re: proč děláte z lidí blbce????

Pravda, fondue je vylozene zimni jidlo a vubec nejlepsi na horach po lyzovacce.

Hamburger nebo quiche servirovane s peknym salatem jsou chutne letni vecere.

Bujon do hamburgeru me zvedl ze zidle!Rv

0 0
možnosti

notordluhousek

26. 8. 2011 18:06
vsadil bych se

ze ti co kritizuji tyto neprave recepty by se mezi sebou porvali o to kdo ma ten jediny pravy a povoleny a sami mezi sebou by si nadavali do babicu. tak to je uz z receptovou totalitou kazdy diktator je ten jeden jediny :)

0 0
možnosti

kybl

26. 8. 2011 17:15
Pizza

Kde sebrala tenhle recept na Margheritu proste nechapu.Do testa se v  zadnem pripade nedava olivovy olej. Taky tam nepatri cesnek a parmazan.

0 0
možnosti

Pajus

26. 8. 2011 17:38
Re: Pizza

nechytrači tady...je všeobecně známo, že existuje spoustu způsobů přípravy pizzy

0 0
možnosti

Fiara.L@seznam.cz

26. 8. 2011 15:32
???

Jak se rozbíjí velké kusy mletého masa?A navíc vařečkou?To jsou mi věci;-D.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

26. 8. 2011 17:03
Re: ???

Jste nikdy nedělala mleté maso? Prostě ty kousky, které tvoří hrudky rozmašírujete. Ale přiznávám, že je to hloupě napsané v tom článku :-)

0 0
možnosti

visnery

26. 8. 2011 14:54
kalamary

Zrovna si pochutnavam na grilovanych kalamarech podle reckeho receptu. Mnam :)

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1170

0 0
možnosti

tyfus007

26. 8. 2011 14:50
...

Ty recepty snad pise Jirka Babica ;-D

0 0
možnosti

orinka3

26. 8. 2011 13:39
co je to za podivný boršč?

Nikde nevidím žádné maso a do boršče patří víc druhů masa, tohle je zeleninová polévka s červenou řepou.

0 0
možnosti

ivoš

26. 8. 2011 15:03
Re: co je to za podivný boršč?

Budeš se divit, existují i bezmasé boršče. Ale mohlo to být v titulku, že to je VEG.

1 0
možnosti

Scarlett from Scottland

26. 8. 2011 13:33
teda to je diskue

tak to ty recepty ani číst nebudu :-) a udělám prostě rajskou

0 0
možnosti

Hairy_ass

26. 8. 2011 13:27
Hamburger

Máhat hovězí maso ve worcesterovce, bujonu a ve strouhance? Fuj, velebnosti!

3 0
možnosti

igamenir

26. 8. 2011 13:26
Každý je hned kritikem.

Co kdybyste místo nadávání na místní recepty rovnou řekli svoje, abyste poučili ostatní a ukázali, jak jste chytří a zkušení?

Pokud bych já kritizoval, tak že to jsou naprosto "obyčejná jídla", které není problém najít v hospodách po čechách, někdy dokonci i v poledním menu. Čekal bych něco více netradičního. Třeba recept na Mallarquin, který mi na dovolené hodně chutnal.

0 0
možnosti

sodekcz

26. 8. 2011 13:35
Re: Každý je hned kritikem.

Ale tady nejde vůbec o to, jestli je jídlo obyčejné. I obyčejné jídlo může být lahůdka. Jde o to, jakým postupem a jakými surovinami bylo vytvořeno.

0 0
možnosti