- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kdo by se s tím v tomhle vedru dělal? A pak, je potřeba obnovit českou kuchyni,regionální jídla ...proč se tím nezabýváte? Ono je jednodušší sem frknout recepty , jaké jste sem dali, co????
Pravda, fondue je vylozene zimni jidlo a vubec nejlepsi na horach po lyzovacce.
Hamburger nebo quiche servirovane s peknym salatem jsou chutne letni vecere.
Bujon do hamburgeru me zvedl ze zidle!
ze ti co kritizuji tyto neprave recepty by se mezi sebou porvali o to kdo ma ten jediny pravy a povoleny a sami mezi sebou by si nadavali do babicu. tak to je uz z receptovou totalitou kazdy diktator je ten jeden jediny :)
Kde sebrala tenhle recept na Margheritu proste nechapu.Do testa se v zadnem pripade nedava olivovy olej. Taky tam nepatri cesnek a parmazan.
nechytrači tady...je všeobecně známo, že existuje spoustu způsobů přípravy pizzy
Jak se rozbíjí velké kusy mletého masa?A navíc vařečkou?To jsou mi věci.
Jste nikdy nedělala mleté maso? Prostě ty kousky, které tvoří hrudky rozmašírujete. Ale přiznávám, že je to hloupě napsané v tom článku
Zrovna si pochutnavam na grilovanych kalamarech podle reckeho receptu. Mnam :)
Nikde nevidím žádné maso a do boršče patří víc druhů masa, tohle je zeleninová polévka s červenou řepou.
Budeš se divit, existují i bezmasé boršče. Ale mohlo to být v titulku, že to je VEG.
tak to ty recepty ani číst nebudu :-) a udělám prostě rajskou
Máhat hovězí maso ve worcesterovce, bujonu a ve strouhance? Fuj, velebnosti!
Co kdybyste místo nadávání na místní recepty rovnou řekli svoje, abyste poučili ostatní a ukázali, jak jste chytří a zkušení?
Pokud bych já kritizoval, tak že to jsou naprosto "obyčejná jídla", které není problém najít v hospodách po čechách, někdy dokonci i v poledním menu. Čekal bych něco více netradičního. Třeba recept na Mallarquin, který mi na dovolené hodně chutnal.
Ale tady nejde vůbec o to, jestli je jídlo obyčejné. I obyčejné jídlo může být lahůdka. Jde o to, jakým postupem a jakými surovinami bylo vytvořeno.