- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdo postupuje presne podle receptu na obalu kuskusu skonci s nedostatecne ochucenou prilohou.
Takovy nemastny neslany vysledek.
Na pripravu zadna obycejna voda, ale pekne chutny kureci nebo slepici vyvar, lzice panenskeho olivoveho oleje, stava aspon z pulky citronu nebo vic, rozetreny cesnek, najemno nasekana pazitka nebo salotka a petrzel, cerstve mlety pepr a nakonec zamichat pekny kousek masla.
Podle typu jidla s nimz je kuskus servirovan je mozne nakonec vmichat i jemne strouhany syr, bud parmezan nebo eidam.
kuskus mě fakt baví, hlavně jeho super rychlá příprava mňam.....
nemusí se předvařovat, a bešamel se smetanou.
kam se vytratily klasické dlouhé makaróny? Moc mi scházejí.
Viděl jsem je v Interkrámu a podle mě i v Tescu je mají
Kuskus a testovina? Pokud vim, jedna se o "sparenou a do kulicek tvarovanou krupici z psenice, jecmene nebo prosa" (citace z Wikipedie) a osobne bych ho mezi testoviny nezaradila. Ale to je pouze vec nazoru. Osobne ho mam moc rada a to hlavne celozrnny nebo obri
Kuskus (cous cous)
je těštovina vyráběná ze semoliny (druh tvrdé pšenice, která je pro výrobu kuskusu nejvhodnější).
No nevím. Doporučuje se ty lasagne nejdříve trochu předvařit. Ono stačí dost málo a máte je neudělané, tvrdé. Osobně je trochu předvařuju, aby povolily, než to hodím do pekáče.
.. je tu konečně správně zařazen mezi těstoviny. Snad aspoň někdo pochopí, že složením není o nic zdravější než knedlíky