Ona
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

orinka3

23. 8. 2011 14:44
zlepšovák

než se otravovat s vařením sýra je lepší sýr nastrouhat, rovnoměrně do obdélníka nasypat na pečící papír a nechat v horké troubě chvilku, než se roztaví. Po krátkém vychladnutí se s ním dá ihned pracovat, dá se na to náplň a stočí.

0 0
možnosti

referentka

23. 8. 2011 12:02
...sýrová roláda je bezva pohoštění

ke spoustě příležitostí...taky jsem ji dělala tak jak tady autorka - kus sýru rozvařit, vyválet, naplnit...ale už snad deset let ji dělám jednodušejí... tak jestli můžu ;-)...na plech si dáme pečící papír, na něj rozložíme 12 plátků (3x4)  eidamu 30% tak, aby se okraje překrývaly cca o 0,5 cm...po rozložení dáme plech do trouby rozehřáté na cca 100 st. a necháme asi 3-5 minut "natavit"...poté plech vytáhneme, "spoje" válečkem na nudle přejedeme, aby jsme měli jistotu, že se nám potom roláda nerozjede...no a dál pokračujeme, jak jsme zvyklí...nádivka,  smotat,  dát do potravinářské fólie, pak ztuhnout do lednice...:-)...vyzkoušejte...

0 0
možnosti

orinka3

23. 8. 2011 14:45
Re: ...sýrová roláda je bezva pohoštění

měla jsem si to napřed přečíst;-D

0 0
možnosti