Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kapr třikrát jinak a další rybí recepty

Kdysi to byl jen vánoční kapr a v létě občas pstruh, ale konzumace a oblíbenost ryb u nás roste rychlostí lovící štiky. Ryby jsou zdravé, dietní a dobré, co víc dodat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lotus II.

Jezte ušlechtilý ryby

V dnešní době není jedinej důvod (kromě nějakých panbíčkářských tradic) jíst kapra, kterej obvykle smrdí a je plný malých kostí.

0/0
13.8.2011 20:03

Cleopatra

I kdyby desetkrat jinak

Kapra si necham ujit. 3x nebo 10x.

0/0
13.8.2011 10:34

s(h)arka

lepší recepty jsou tady....

http://www.rybadomaci.cz/cz/recepty.aspx

+1/0
12.8.2011 19:34

Lotus II.

Re: lepší recepty jsou tady....

táhni, spammere

0/0
13.8.2011 20:03

vydra mořská

Ryby miluju, ale ani jeden recept mě nenadchnul. Všechno je

mastné a nezdravé. Fuj.

0/0
12.8.2011 13:06

Inkvizitor Johny

Re: Ryby miluju, ale ani jeden recept mě nenadchnul. Všechno je

Pstruh na másle a kapr na modro nejsou nijak mastné úpravy. Naopak je to lehké jídlo. A zrovna ten pstruh potřebuje trochu tuku, jinak je strašná sušenka...Kam se na to hrabe rybniční prase Tolstolobik. Po tom jsem se jednou solidně pokachnil.:-P

+1/0
12.8.2011 16:18







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.