- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
... na obrázku vypadá spíš jak polívka, teda bez urážky, ale todle bych příborem nesnědla a už vůbec to nenazývala omáčnou
.......nebo koprovka patří téměř ke klenotům české kuchyně...... To snad ne, proboha!!!!
Inu to že vám nechutná ještě neznamená, že ji nikdo nemá rád.
na blogu u Kroupy, ale cervene vino do svickove???
A kdyz uz se resi ceska kuchyne, tak bolonska, segedak, mno... koprova taky neni originalni ceska..
Svickova vypada dost odpudive na tech fotkach, ridka, hm, ze by Vitana vari za vas?
a co tam dělá boloňská a segeďák (není to omáčka)? A dělat svíčkovou z pravé svíčkové - to vás v té redakci teda dost přeplácejí...
ale ty fotky jsou opravdu tragicke..... ta rajskach, segedin a hlavne ta svicka to je hruza..
V receptu je houska, ale tady je spíš zvyk dávat tam spařenou syrovou rýži, ono to pak pěkně drží pohromadě. Rýže se v omáčce hezky v paprikách provaří.
taky davam ryzi..... houska by me nikdy nenapadla do paprik
jde o tradiční českou omáčku...
Souhlas, místo Boloňské měli dát třeba Houbovou či Žampiónovou ...
Já to nechápu, proč se ocet s cukrem sváří jen ve svíčkové? Mělo by to být v každé omáčce, kde ocet hraje nějakou roli.
napr. o tom, ze svickova a gulas rozhodne nejsou omacky. A jestli jen paskvil na spagetach nas gurmanskej poklad, tak to jsme devalvovali k Anglicanum a fish and chips. Fuj tajbl.
svíčková omáčka není omáčka a co to je??