Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Další recepty na polévky od zelňačky po rajskou

Kuchařská výhoda polévek je, že jejich přípravu zvládne i gurmánské embryo a na výsledku není jeho nezkušenost znát. Takže i člověk, který jinak zvládá pouze vajíčka naměkko, se může vypracovat na mistrovskou úroveň v oboru vývarů, krémových polévek nebo hutných eintopfů. Zkuste to i vy s našimi dalšími recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

calwin

polévky

Tak teda nevím,kdo tu recepty píše.asi nějaká redaktorka,která vaření viděla z rychlíku a doma vaří jenom z pytlíku,hrůza8-o

0/0
17.7.2011 14:06

MirdaCB

Tak ta s těmi játrovými knedlíčky moc valně nevypadá

Knedlíčky zbytečně moc veliké, ale hlavně ta zcezená kořenová zelenina. Zelenina je přeci zdravá tak proč jí vyhazovat. Nehledě na to že to i lepší vypadá když v polévce i něco plave než když je to jen obarvená voda. Pokud se chtějí zbavit toho koření aby člověk nekousl do kuličky pepře tak to stačí dát do takového vajíčka jak se používá k přípravě sypaného čaje a dát to vařit s ním. Vajíčko poté vysypou do koše a zelenina jim tam zůstane. Případně tu zeleninu mohou zcedit jak píší aby se nerozvařila a ve finále jí tam nasypat zpátky.

0/0
17.7.2011 7:13

bobrcobr

Re: Tak ta s těmi játrovými knedlíčky moc valně nevypadá

se podívej na comback jakej knedlíček tam vařila neteř pro Ozáka, to tydle sou eště prťavý. Jinak recepty opravdu nic moc, sníst se dá lecos, ale když už vařit, tak pořádně. V zelňačce mi chybí brambory (třeba to redaktorka zkoušla vařit se zelím a byly skleněné, stejně jaky když bude vařit zelí 2 hodiny, tak z toho bude s.ačka), rajská zalitá vodou není rajská atd.

0/0
17.7.2011 21:32

Sisy

?

Polévky zvládne i gurmánské embryo? Co tím chtěl autor říci?  Článek zřejmě psalo nějaké novinářské embryo...

0/0
16.7.2011 18:14

femmefatalegia

Zelňačka ...

.. na obrázku vypadá hrozně. Co tam dělá ten pórek, parika a další???? 8-o Zlatá kyselica, fakt ;-D;-D

0/0
16.7.2011 17:59

Inkvizitor Johny

Rajská

Rajská bez masového vývaru? No nevím. Já bych do toho nešel.

0/0
16.7.2011 14:41







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.