Diskuze

Na dovolené zapomeňte na konzervy a ochutnejte exotiku

Polévka z pytlíku nebo paštika jsou jídla, která v životě ocenil snad každý. Když je ale při balení vypustíte, zpestříte si dovolenou mnoha gastronomickými zážitky. Raději si ale předem prostudujte, jaká jídla na vás v dané oblasti čekají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Inkvizitor Johny

10. 7. 2011 12:22
Nadpis příspěvku

Není nad smaženého netopýra;-D

0 0
možnosti

Cleopatra

10. 7. 2011 12:09
Spanelska cesnekova majoneza je aioli, ne alioli.

0 0
možnosti

budgetka

10. 7. 2011 20:30
Re: Spanelska cesnekova majoneza je aioli, ne alioli.

Aioli se to možná jmenuje ve Francii, ve Španělsku je to ovšem alioli nebo allioli (v Katalánsku).

Naopak je chyba ve slově krokety,píší se croquetas, crocetas by se četlo krosetas.

0 0
možnosti

xixina

10. 7. 2011 11:31
:-)

"Charlotto, tohle je pětihvězdičkový hotel." "Jo, ale v Mexiku."

0 0
možnosti

o vaše názory nestojíme

10. 7. 2011 19:55
Re: :-)

To je vidět, že jste v Mexiku nikdy nebyl.

0 0
možnosti

fatmike

10. 7. 2011 9:30
Haha, jednou v Řecku

jsem slyšel nefalšované nadšení v hlase českého turisty, když v hotelu udělali malé řízečky jako jedno z jídel k večeři;-D

1 0
možnosti

Truestory

10. 7. 2011 7:40
Tenhle článek ne plýtvání časem a místem

věci zděněné po komunistech a předávanavé dětěm dál jako nazákaza hned tak nevymizí. V cizině se dost často stydím za to, že jsem nakonec taky čech a raději se hlásím ke své druhé vlasti Kanadě a mluvím anglicky.;-)

0 0
možnosti

o vaše názory nestojíme

10. 7. 2011 4:26
Nejvíc mě dojímají české zájezdy do Francie,

které lákají na "českého kuchařei".

0 0
možnosti