- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ale styl "napatláme to sójovkou a kečupem, podlijeme masoxem a nacpeme sýrem" bych už fakt nečekala...
Kde můžu koupit hořčici pro žrouty?
To bude asi ten kýbl za tři koruny, který je jen žluté barvivo s vodou (to jsem fakt v krámě našel)
Venku třicet stupňů a ve všech receptech česnek... mějte rozum proboha, víte jak ti lidi po kořeněných jídlech smrdí když se začnou potit?
A uvarila jste sama podle techto receptu? Vite, co je to BBQ? Uz jste nekdy delala BBQ a umite ho udelat? A vite, co je to 'creol', kreolsky/ka? A byla jste nekdy mezi Kreoly? A uz jste nekdy ochutnala BBQ koreni, kreolske koreni nebo kreolskou kuchyni? Asi ne, ze jo. 'Pac v clanku mate vymysly, ktere s BBQ ani kreolskou kuchyni nemaji nic spolecneho. Vy pisete o tom, o cem nic nevite a co sama ani uvarit neumite? Co je to za nehoraznost! Vzdyt je to trapne pro vas, pro idnes, pro vsechny.
Ale je to bezva, když se mezi čtenářkami najde nějaká, která tématu rozumí a ochotně chybějící informace doplní, že?
Jak udělat nedopečené kuře s kůrkou, je mi fakt záhada. Ale asi to jde
ja mam doma kucharku, kde jsou na obrazku dozlatova osmazene kousky pomerance