Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Velmi „žhavé“ recepty pro milovníky feferonek

Pikantní jídla patří do nejvyšších pater gastronomie. Dojdou tam totiž jen odvážní konzumenti. Otestujte, jak moc pálivá jídla vám (ne)ochromí jazyk a pusu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

s(h)arka

aglio olio e peperoncino

se teď jmenuje aglio olio s chilli ????  Neříkejte!

a jeden recept přidám, je moc dobrej, nedá moc práce a bude Vám chutnat. Dají se s tím dělat divy a najdete ho tady:

http://naszviretnik.net/2010/06/18/mlsotnik-palive-hrozinky/

0/0
17.6.2011 7:25

pavlik05

Re: aglio olio e peperoncino

a muzete si to delat doma!

0/0
17.6.2011 10:00







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.