Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na vlastní kůži: Jak jsem se v Bangkoku učila vařit thajské jídlo

Thajská kuchyně je po celém světě právem vyhlášená. Rafinovaná vyváženost chutí a nečekané kombinace z ní dělají gastronomický skvost, na který jsou Thajci náležitě hrdí. Pokud jste její příznivci a navíc rádi vaříte, nenechte si při cestě do Thajska ujít originální kuchařský kurz. Jeden takový jsem navštívila i já během pobytu v Bangkoku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

beachside

nikde jinde

jsem se tak dobře nenajedl jako v Thajsku.A je úplně jedno jestli jíte u stánku na ulici nebo v dobré restauraci.

0/0
17.6.2011 19:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.