Diskuze

Tři tipy na rychlou večeři s chutí rajských jablíček

Přivolejte si na stůl léto a naservírujte rodině večeři ve středomořském stylu, kde hlavní roli hrají rajčata. Zkuste netradiční variaci na slavné kuře Marengo, které poprvé ochutnal při svém válečném tažení Napoleon, masové kuličky polpette s hráškem a krájenými rajčaty nebo zapečený lilek s parmazánem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bibibi

22. 5. 2011 4:56
Tohle neni kure marengo!

Napoleon by se nestihal divit! Kdyz uz nekdo zmeni ingerdience ve stoletich pouzivanem receptu, at taky zmeni jmeno - dokazu zit s treba "Kure inspirovane receptem marengo..., Kure"skoro" Marengo...etc. Kure marengo je terminus tehnikus a ananas v receptu je neuveritelny! Kde jsou houby, langusty .... Takze jeste jednou - to co predvadite NENI kure marengo a trvam na oprave nazvu!

0 0
možnosti
P

philby

22. 5. 2011 8:58
Re: Tohle neni kure marengo!

No asi tak - taky mi lezly oči z důlků, když jsem viděl ten ananas, anebo typicky francouzskou rýži 8-o8-o kdyžtak chleba, ne?! Já to dělám velmi jednoduše, kuřecí kousky na oliváku, cibule, pórek, česnek, žampiony, rajčata, dochutím bazalkou a balsamikem. A k tomu většinou tagliatelle ;-)

0 0
možnosti