- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Napoleon by se nestihal divit! Kdyz uz nekdo zmeni ingerdience ve stoletich pouzivanem receptu, at taky zmeni jmeno - dokazu zit s treba "Kure inspirovane receptem marengo..., Kure"skoro" Marengo...etc. Kure marengo je terminus tehnikus a ananas v receptu je neuveritelny! Kde jsou houby, langusty .... Takze jeste jednou - to co predvadite NENI kure marengo a trvam na oprave nazvu!
No asi tak - taky mi lezly oči z důlků, když jsem viděl ten ananas, anebo typicky francouzskou rýži kdyžtak chleba, ne?! Já to dělám velmi jednoduše, kuřecí kousky na oliváku, cibule, pórek, česnek, žampiony, rajčata, dochutím bazalkou a balsamikem. A k tomu většinou tagliatelle