Diskuze

Sezona chřestu je v plném proudu, inspirujte se našimi recepty

Sezona chřestu začala v dubnu a potrvá padesát dní. Nenechte si ji utéct a zkuste naše recepty. Jednodušší už to nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lanolin

21. 5. 2011 10:59
vždy mne překvapí, že si někdo čte o něčem, co nemá rád

A ještě potom má nutkání o tom psát.

Je asi zbytečné vám psát o krémové chřestové polévce, nebo o lehce povařeném chřestu prohřátém v másle a posypaném osmahlou strouhankou.

Já jsem všežravec a pochutnám si na všem od dobře udělaného bůčku, přeze stejk a chřest až po pampeliškový med. Mám tedy větší šanci řežít v době hladu než vy.

Jo a mimochodem, se svými příspěvky se hóóódně blížíte militantním vegetariánům.

0 0
možnosti

xroot

21. 5. 2011 5:47
Nejedle

Tohle nekomu vazne chutna?

0 0
možnosti

Kei: místní od roku 2001

20. 5. 2011 8:06
Kytky nežeru

0 0
možnosti