Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Sezona chřestu je v plném proudu, inspirujte se našimi recepty

Sezona chřestu začala v dubnu a potrvá padesát dní. Nenechte si ji utéct a zkuste naše recepty. Jednodušší už to nebude.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lanolin

vždy mne překvapí, že si někdo čte o něčem, co nemá rád

A ještě potom má nutkání o tom psát.

Je asi zbytečné vám psát o krémové chřestové polévce, nebo o lehce povařeném chřestu prohřátém v másle a posypaném osmahlou strouhankou.

Já jsem všežravec a pochutnám si na všem od dobře udělaného bůčku, přeze stejk a chřest až po pampeliškový med. Mám tedy větší šanci řežít v době hladu než vy.

Jo a mimochodem, se svými příspěvky se hóóódně blížíte militantním vegetariánům.

0/0
21.5.2011 10:59

xroot

Nejedle

Tohle nekomu vazne chutna?

0/0
21.5.2011 5:47

Kei: místní od roku 2001

Kytky nežeru

0/0
20.5.2011 8:06







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.