- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kolem sebe, tak si říkám, že jejich matky si dávali v těhotenství pesticidy k večeři.
dodnes basti organofosfaty jako o zavod..moc jim chutnaji..zejmena v redakci je casto uzivaji s mnozstvim dalsich
psychotropnich latek, dokud jim iq neklesne na vytouzenou nulu.nesmyslne fantasmagoricke pokrivenych mysli vylevy naskrabane na zdech
redakce v prubehu techto seanci posleze sesumiruji a vypusti na internet do rubriky onadnes..
"Ovoce a zeleninu je před jídlem nutno umýt." Fakt převratný poznatek.
Nemá také negativní vliv na plod?
Který rádoby bio eko institut si zaplatil tu studii. Je to celé nesmysl, samozřejmě pesticidy nejsou zdravé,ale množství, které se nachází v zelenině a ovoci je velice mizivé. Například rozdíl mezi bio mrkví a konvenční mrkví není měřitelný chemicky, prostě tam žádné pesticidy nejsou, než se to dostane k zákazníkovi. Problém s pesticidy je pouze u věcí, ze kterých to nejde umýt, pomeranče, mandarinky, citrony. Ale bát se kvůli tomu brambor nebo jablke je blbost. Zase jedna poplašná zpráva, která lidi děsí ale už neřekne, jak se mají chránit a kde leží reálná nebezpečí...
To ale jen když pomeranč neoloupeš...