- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
TO bych teda taky neřekla, že jahody jsou bobule to mě fakt pobavilo : ))), ale tady jsem si přečetla fakt zajímavej článek o jídle http://www.dokonalazena.cz/dieta--snidat-a-zase-snidat-nebo-budete-tlusta-tlusta-a-unavena doporučuji přečíst
to je tak, když autor neví, jak přeložit výraz "berries"
Ten červenej flek na obrázku vypadá spíš na nějakou ošklivou kožní (nebo jinou) chorobu. Z potravin to ale nebude....
Já jím vše včetně koupených zmrzlin, zákusků v létě, párku ze stánků, doma zeleninu extra neomývám. Na zpracováním masa a zeleniny používám stejný pult a dva stejné nože a ještě jsem salmonelu ani další převíty nechytl.
Střevní potíže mám jednou za rok a to ještě z toho že na hostině míchám 10 druhů potravin a 4 druhy nápojů. S nákazou do nemá nic společného.
Prostě zase se přehání.................
za mých 50 let života se mi fakt nestalo,že bych snědl kontaminovaný pečený bůček s knedlíkem a zelím,řízek se salátem,utopence,tlačenku,jitrnice,svíčkovou,či guláš.u bobulí,klíčků,listové a jiné přezdravé zeleniny,jako je brokolice,se tomu ovšem nelze divit...................nicméně proti gustu žádnej dišputát...........
z posluchání radia a sledování televize
jedině mp3 trochu pomáhá
Kdyby se tu dalo hlasovat, adl bych ti bod :-)
Je to hromada blábolů: Brambory jsou zdrojem nákazy proto, že se můžou infikovat bakteriemi z jiných potravin. Toto má informační hodnotu jak celé idnes
Jakákoliv potravina se může kontaminovat. Prostě pokud necháte prakticky jakoukoliv organickou hmotu v kontaktu s jinou (plesnivou nebo hnijící) organickou hmotou, tak se kupodivu kontaminuje. Ovšem k takové kontaminaci jaksi dochází vlivem člověka, ne špatné potraviny.
Mam velice, ale velice silny pocit, ze si tuto studii objednala hamburgrova lobby....
Kontaminovaný může být všechno, ne? Takže hygiena je základ a to víme už dávno. Proto bych do fast foodu nebo China restaurant nešel.