Diskuze

Recepty na slané koláče a štrúdly, po kterých se hned zapráší

Slané koláče a záviny z listového těsta mají jednu "nevýhodu": často nestačí ani vychladnout a už zmizí z tácu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

veraliz

19. 3. 2011 20:04
slanina

Do toho cibulového bych dala ještě slaninku, aby to mělo pořádnou vůni :)

0 0
možnosti

Labia Majora Zemanová

18. 3. 2011 19:44
...

Losos, kozi syr, wannabe fancy smancy Rv

0 0
možnosti

psika

18. 3. 2011 19:36
picušky

Zkuste:

Rozválet listové těsto a potřít směsí rozšlehaného vejce s pizza kořením.

Vrstvy salámů a nastrouhaného sýru.(můžou být různé druhy i množství).

Dle chuti olivy,tuňák,kečup,cokoli vhodného.

Stočit do závinu a nakrájet na cirka 1cm plátky.Dát na pečící papír potřít zbytkem vajec a dobrou chuť

0 0
možnosti

wrah

18. 3. 2011 20:58
Re: picušky

Vynikající jsou kousky sušených rajčat. Každopádně jde o vynikající jídlo, doba přípravy je vlastně asi pět minut, pak se to již peče samo.. A i mě žroutovi to krásně stačí jako hlavní jídlo.

0 0
možnosti

orinka3

18. 3. 2011 15:03
ACH JO

Existuje ještě jiné těsto, než listové? Já čekala nějaké recepty...

0 0
možnosti

ODSCSSD 5

18. 3. 2011 17:18
Re: ACH JO

urcite.. napriklad smichej pomazankove (nebo normalni) maslo s moukou.....

0 0
možnosti

Aha_jo

18. 3. 2011 9:23
...

Není nad zlatou šunku či jiný měkčí salám (debrecínka, moravské uzené...) a eidam v listovém těstě.;-)

0 0
možnosti