- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jen si dejte pangase, kdyz vam to chutna...
Ryba, ktera zije v deltach nejvetsich a nejspinavejsich rek Vietnamu, proc ne....
Kdyz to zalejete tunou nejakych korenenych omacek, treba tomu date i chut. Nicmene ac ruzne testy prokazaly, ze Pangasius k nam dovazeny je nezavadny, tak je to na SLADKOVODNI rybu zbytecne drahej spas. To je lepsi si dat neco z domacich ryb. Ja mam rad dravce. Stiky, candaty. To jsou ryby bez tuku a chut maji bajecnou. Kdyz sezenete uzeny, je to lahoda a slast. To staci bud upect, nebo jen ohrat v mikronce a udelat k tomu kasi a mate super obed.
Pokud nekdo chce morskou rybu, vyber je pomerne velky. Od levnejsich druhu tunaku, ci exotiky jako Morsky das.
Proc si ale nedat treba nejakeho lososa?? I tady je pomerne slusny vyber od levnejsich druhu. Jezte ryby, ale s rozumem. Pangas je nic o nicem.
... a maso chutnalo po amonné soli... Blééé... (je mi záhadou, proč?!)