Diskuze

Ochutnejte masopustní speciality, po dlouhé zimě vám spraví náladu

Někdo tento prastarý lidový zvyk označuje za svátek obžerství. Napadá vás ale v dlouhé zimě lepší zábava, než je dobré jídlo? Plné břicho vám teď zlepší náladu. Ochutnejte zabijačkové speciality, huspeninu nebo čočkovou polévku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chudacek.blbecek

4. 3. 2011 12:49
Čočkovka

Navrhuju uvařit čočku zvlášť v normální vodě, kořenovou zeleninu a uzený osmahnout, aby to mělo aspoň nějakou chuť a pak do toho nasypat čočku a dolít vodou. Vývar na to vůbec není potřeba (i když s ním to bude samozřejmě lepší)

0 0
možnosti

opportunity

4. 3. 2011 20:17
Re: Čočkovka

Já si ji ráda na talíři kyselím citronem, takže opravdu vývaru netřeba.

0 0
možnosti