Diskuze

U nás doma jsou Vánoce tradiční, říká Jiří Babica

Když pracoval v Německu, chyběly českému kuchaři naše tradice. I proto se v jeho rodině neobejdou Vánoce bez klasického obalovaného kapra ani bez vánoční televizní pohádky. Slavnostní večeře je ovšem jeho doména. Jaké je vánoční menu u Babiců?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

análista každým coulem

20. 12. 2010 11:11
-

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

hasmen

20. 12. 2010 6:46
Tomu věřím...něco zase uplácáte

;-D

0 0
možnosti

pateta

19. 12. 2010 21:52
Okoralé chlebíčky?

Chlebíčky co nesníme naskládám do kastrolu či hrnce( podle množství) a přiklopené pokličkou dám do ledničky.Nejen že neoschnou, ale 2.de. jsou jako čerstvé.!!

0 0
možnosti

Amanita phalloides erectus

19. 12. 2010 21:56
Re: Okoralé chlebíčky?

okoralé chlebíčky druhý den ráno, jsou nejlepší.:-)

0 0
možnosti

sibylle

19. 12. 2010 15:03
Člověk, který nemá vpořádku chuťové buňky

není nikdy dobrý kuchař. U pana Babicy snad ani tolik nevadí, že przní recepty a hraje si na profesionála. Nejhorší je na něm to, že některé potraviny popisuje způsobem, jakým je vidět, že je buď nikdy neochutnal, nebo si svými recepty spálil chuťové pohárky (např.: "Mozzarella je sýr bez chuti a bez zápachu, ale mají ho rádi lidi, co drží dietu"). A to, že neumí ani vyslovit správně jména receptů, které prezentuje a navíc nemají často nic společného s originálem, je už jen detail.

0 0
možnosti

Adam_z-Veleslavína

19. 12. 2010 15:28
Re: Člověk, který nemá vpořádku chuťové buňky

ty budeš koukám kuchař teoretik;-DR^

0 0
možnosti

Sam Bell

19. 12. 2010 13:48
!

Nakonec to zalijeme kečupem a pokapeme sojovou omáčkou...

0 0
možnosti

Jan Zamazal

18. 12. 2010 13:50
patlal nastupuje

pokud Babica rozdava rady jak varit na Vanoce, tak to uz je opravdu smutne...

0 0
možnosti