- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chlebíčky co nesníme naskládám do kastrolu či hrnce( podle množství) a přiklopené pokličkou dám do ledničky.Nejen že neoschnou, ale 2.de. jsou jako čerstvé.
okoralé chlebíčky druhý den ráno, jsou nejlepší.
není nikdy dobrý kuchař. U pana Babicy snad ani tolik nevadí, že przní recepty a hraje si na profesionála. Nejhorší je na něm to, že některé potraviny popisuje způsobem, jakým je vidět, že je buď nikdy neochutnal, nebo si svými recepty spálil chuťové pohárky (např.: "Mozzarella je sýr bez chuti a bez zápachu, ale mají ho rádi lidi, co drží dietu"). A to, že neumí ani vyslovit správně jména receptů, které prezentuje a navíc nemají často nic společného s originálem, je už jen detail.
ty budeš koukám kuchař teoretik
pokud Babica rozdava rady jak varit na Vanoce, tak to uz je opravdu smutne...