- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jako štědrovečerní jídlo bych to sice 100% neviděl, ale jinak to bude určitě skvvělé
Zrovna tohle mi připadá tak samozřejmé, že bych to nepovažovala za recept. Je to jako někoho učit namazat chleba máslem.
s bramborovým knedlíkem a se zelím. Tyhle italský blafy to je zase pitomá móda.
knedlo vepřo zelo bych si teda nedal
ale kapra si dám
ty si udělej špagety s kečupem ala polrajch za dvě kila
obojí je to jídlo.
Je to ryba a to je jako totéž?
Dnešní jídlo je pstruh 'ala créme
Máte hubu na spařenej jetel.
Tagliatelle s lososem můžou být fajn.
Tuto hlášku čtu na iDnesu snad již po desáté, chtělo by to nějakou invenci.
Ano, máte pravdu, že to může být fajn. Klidně si dejte na Vánoce těstoviny, pardon pastu. Já si dám bramborový salát a řízek.
Myslim, ze tohoto odbornika uz stacilo .... v momente kdy nas zacal ucit varit svickovou, co na vanocni stul .... v nejlepsim se ma prestat ze.
filátko, kuřátko, kachnička, husička, brambůrka.... to by jeden blil