Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Cibule snižuje riziko rakoviny žaludku a chrání srdce

Vědci stále hledají nové léčivé látky ukryté v přírodě. Tentokrát se pod mikroskopy lékařských expertů ve výzkumných laboratořích dostaly dvě potraviny, které se běžně objevují na našich talířích - červená cibule a vodní meloun. U obou přitom objevili pro laika až neuvěřitelné léčebné schopnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chudacek.blbecek

Syrečky

Ještě by mohli napsat něco pozitivního o tvarůžkách a budu spokojená :)

0/0
26.11.2010 12:10

tak_to_je

Re: Syrečky

"Olomoucké tvarůžky mají obsah tuku cca 1%, čímž se řadí mezi

nejdietnější sýry prodávané u nás." //jen cituji, utfg:)

0/0
27.11.2010 15:40

maurizio

Re: Syrečky

...ale smrdej ... radeji nivu!;-D

0/0
28.11.2010 20:49

chudacek.blbecek

Re: Syrečky

Niva smrdí taky. Že je něco dietní, ještě neznamená, že je to i zdravé. Ale jinak jo, jsou zdravý.

0/0
29.11.2010 13:53







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.