Ona

Diskuze

Celer, růžičková kapusta a šípky aneb Listopad na vašem talíři

Za okny už to pěkně fouká, stromy jsou téměř bez listí a Vánoce vám pomalu koukají pod pokličku. Než se ovšem pustíte do prvního letošního cukroví, zkuste využít suroviny, které jsou právě teď v listopadu nejlepší. I obyčejný celer, růžičková kapusta nebo šípky mohou chutnat královsky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chudacek.blbecek

12. 11. 2010 9:42
Šípky očistíme

"Šípky očistíme" - jak jednoduše to zní. A pak člověk zjistí, že už čtyři hodiny rozkrajuje šípky, zrníčka jsou všude a očištěných šípků má tak 200g. Pokud nemáte pasírovací přístroj, na šípkovou marmeládu se vykašlete.

0 0
možnosti

karelsantora

12. 11. 2010 21:48
Re: Šípky očistíme

;-)R^

0 0
možnosti