Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Celer, růžičková kapusta a šípky aneb Listopad na vašem talíři

Za okny už to pěkně fouká, stromy jsou téměř bez listí a Vánoce vám pomalu koukají pod pokličku. Než se ovšem pustíte do prvního letošního cukroví, zkuste využít suroviny, které jsou právě teď v listopadu nejlepší. I obyčejný celer, růžičková kapusta nebo šípky mohou chutnat královsky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chudacek.blbecek

Šípky očistíme

"Šípky očistíme" - jak jednoduše to zní. A pak člověk zjistí, že už čtyři hodiny rozkrajuje šípky, zrníčka jsou všude a očištěných šípků má tak 200g. Pokud nemáte pasírovací přístroj, na šípkovou marmeládu se vykašlete.

0/0
12.11.2010 9:42

karelsantora

Re: Šípky očistíme

;-)R^

0/0
12.11.2010 21:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.