- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Spoustě lidí dýně nechutná. Řekla bych, že proto, že se nedá zalít horkou vodou, zamíchat a jídlo je hotový...
Ja z dyne delam polevku nebo rizoto, oboje uplna mnamka. Samozrejme musi byt dyne hezky zrala, aby mela tu spravnou nasladlou chut a oranzovou barvu. Nejlepsi je ji zpracovavat cerstvou, kdyz jsem pouzila zasoby z mrazaku, tak uz to nebylo ono. Hlavne po risotu se muze syn utlouct. Nekdy tam tu dyni necham na kosticky, jindy to treba cele rozmixuju, zrovna jak se mi chce. Kdyz vim, ze budu rozmixovavat, staci dyni rozkrajenou na kostky jen trochu povarit, pokud necham kostky, tak je vareni delsi.Samozrejme tam pridavame vzdy parmezan, to je pak naprsto vynikajici.
vzhledově i chutově
Nám smrděla rybinou
"Neznámo proč tahle oranžová koule v české kuchyni stále ještě nezdomácněla." - Odpověď je velmi jednoduchá: Protože je hnusná.
Je to hmota mdlé chuti, dá se použít leda jako plnidlo žaludků.
Pokud vám dýně připadá hnusná a bez chuti, tak jaké jsou podle vás brambory??? To taky není nějaká lahodná delikatesa a že by se v Česku nepoužívaly mi fakt nepřijde
Kdysi jsme dostávali kompot s dýní, měla jsem pocit, že je bez chuti. Nedávno jsem začala dělat dýňovou polévku a je to fakt mňamka (jsem masožravec).