- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Konkrétně uvedení zdroje: http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/09/08/cookinglight.food.boost.mind/index.html
Tak neusnete ani spánkem spravedlivých
jo, ale musíte ji pít na lačno , to není moc dobré pro žaludek a organismus celkově
Denně si vezměte 1 jablko.Pokud nemáte jablko,nasypte si do hu..y (úst) skořici. Jestliže Vám skořice zrovna došla,rozbalte si čokoládu. Pokud nemáte ani tu čokoládu, požvýkejte špenát. Jestli jste ho předtím nekoupili v super hyper ultra mega marketu, buďte v klidu a hltněte si trochu kávy a přidejte trochu olivového oleje.Jestli máte pořád smůlu a nemáte ani jedno, nebo zrovna chuť, zkuste se podívat po kari, šťávě z hroznového vína nebo lososu. A na závěr, pokud Vám z toho nic nechutná,nebo to zrovna nemáte, nejezte NIC.
Nejraději takového, které prošlo destilačním přístrojem.
fermentované datlové pecky mám taky rád.
S nastrouhanými jablky a vše zalít panenským olivovým olejem
tak tak z toho plyne ze svarak z jabcaku se skorici je nejlepsi co muze byt. Jenom si nejsem jistej jestli chrani mozkovy bunky! :-)