Diskuze

Zkuste brambory nasladko, nakyselo i naplacato

Podzim a brambory k sobě neodmyslitelně patří. Vybavte si vůni pálené naťě a chuť pečených brambor v ohništi... To dnes už zažije málokdo, ale bramborové hody, naslano i nasladko, si v kuchyni můžete dopřát kdykoliv.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mnach

3. 10. 2010 8:02
bramborovo-mandlovy dort

nevite nekdo jak je to s vejci v tomto receptu?V ingrediencich jsou uvedeny 4 vejce, ale v postupu neni o vejcich ani zminka.Tak nevim, jen je tam rozklepnout nebo zloutky utrit s cukrem a z bilku udelat snih jako u vetsiny dortu?

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

4. 10. 2010 12:50
Re: bramborovo-mandlovy dort

Mně to připomíná klasickou olejovou bábovku, normáně bych žloutky utřela s máslem a cukrem a do těsta vmíchala sníh, jak říkáš.

0 0
možnosti