Diskuze

Nakládat nemusíte jen okurky, sáhněte i po mrkvi nebo česneku

Udělejte si na zimu pořádnou zásobu nejen sladkokyselých okurek, ale i jiné zeleniny. Naložit ji můžete v octu nebo jen nechat dobře uležet v oleji.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

ununun

15. 8. 2010 15:57
h?

"Papriky namísto pečení troubě můžete opálit grilovacích kleštích nad plynovým hořákem poté je dát plastového sáčku."

 i můj kocour by to napsal líp :-)

jinak tím loupáním paprik přijdete o tu grilovanou chuť a tím opalováním nad plynem zase získáte nádhernej smrádek, kterej snad ai nemá cenu uchovávat až do zimy.. mimoto v době, kdy se dá čerstvá paprika koupit i v lednu bych tyhle zavařeniny spíš používal podle chuti, ne podle ročního období

0 0
možnosti
U

unbreakable>debater

14. 8. 2010 15:09
Ten vařený lilek bude bez chuti

Chcete-li lilek nakládat, pouze ho do té vroucí vody ponořte maximálně na minutu nebo dvě. Mnohem lepší bude, když ho, místo vaření, ogrilujete, R^

0 0
možnosti