Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Letní minikuchařka: netradiční polévky se špekem, špaldou i gazpacho

Pokud se v kuchyni teprve zabydlujete, jsou polévky ideálním jídlem, na kterém se naučíte základní kuchařské dovednosti od krájení zeleniny až po obrnění se trpělivostí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Paul Sulc

prubezne zbirame penu

na varicim se hovezim. Tak, muze mi nekdo vysvetlit pro? Pena je prece castecne vodorozpustna bilkovina, ktera se varenim srazila, ale nakonec se stejne rozvari. A totez plati o lusteninach. I tam slepicky sundavaji :"spinu", prestoze se uculi ve skole o vodorozpustnych bilkovinach.

0/0
24.7.2010 5:45







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.