Ona

Diskuze

Sražená buchta a nevyklepnutá bábovka. Rady pro lepší pečení

Bábovky a třené buchty jsou nedělní klasikou. Hospodyňka je má za chvíli na stole, nejsložitější na nich bývá tření tuku. Přesto si s nimi řada začátečníků neví rady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobuuulek

27. 7. 2010 1:14
Sláva !

Konečně něco NÉ o sexu. I když ten nadpis...8-o

0 0
možnosti

kebab

26. 7. 2010 20:34
bábovka

dostal jsem chuť na bábovku, pomóc :-P

0 0
možnosti

1615

26. 7. 2010 16:37
Forma na babovku

Nejlepsi forma na babovku je medene  http://ruffoni.thomasspoon.cz/shop/medene-formy-7279  vzdy ji  dostanu na prvni pokus ven :-)

0 0
možnosti

kotatkoxxl

25. 7. 2010 13:25
Bábovku vyklápím po vyndání z trouby hned

nejpozději do pár vteřin a nikdy se mi z toho nezdrcla 8-o

0 0
možnosti

_m-

26. 7. 2010 17:45
Re: Bábovku vyklápím po vyndání z trouby hned

A vejce šlehám komplet .....

0 0
možnosti

Lavrentij Berija

24. 7. 2010 17:51
Bábovka

http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=31636  Tenhle recept jsem kdysi zaslechl v televizi. Vyzkoušejte, oblíznete všech deset. ;-)

0 0
možnosti

macrelka

24. 7. 2010 15:43
nic revolučního..

tuk netřu, rovnou šelhám, vajíčka putují z lednice a sníh nemám dokonalý nikdy. ale dycky je to mňamka, i nadýchaná, nezdrcnutá, vláčná.. tak o co de? :-) jo a formu mám teflonovou, doporučuji :-)

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

27. 7. 2010 14:32
Re: nic revolučního..

Ale s těma vajíčkama děláš fakt chybu. Akorát šleháním se trochu teplota zvedne, ale že by suroviny měly mít všechny zhruba stejnou teplotu, to je základní pravidlo pečení (krom křehkého těsta, kde je máslo podchlazené a přilívá se ledová voda).

0 0
možnosti

krasavice moravská

24. 7. 2010 12:28
teda

tolik hrubek v jednom nepříliš přínosném článku se hned tak nevidí.;-D

0 0
možnosti

kacinecka

24. 7. 2010 11:09
Miluju zdrclý buchty

:-)R^

0 0
možnosti

vlezminazada

24. 7. 2010 19:46
Re: Miluju zdrclý buchty

miluju olizovat syrové těsto a vše kolem toho:-P

0 0
možnosti

kytt

24. 7. 2010 10:20
korekt.

"nikdy by se do bílků neměl připléCt ani kousek žloutku. Bílky také nesmíte přešlehat, aby se vám nesrazilI." - co by na to řekla Škopková? "Blbe, di vod toho!"

0 0
možnosti

dobrota

24. 7. 2010 10:47
Re: korekt.

Zajímáš se o kraviny a velký akce ti utíkaj.

0 0
možnosti

AdaZBrna

24. 7. 2010 10:09
muffiny

Košíčky se přece používají vždy, i když mám plech v prohlubněmi, ne? Nedovedu si představit, jak je z toho plechu dostávám bez košíčků.

0 0
možnosti