- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepsi forma na babovku je medene http://ruffoni.thomasspoon.cz/shop/medene-formy-7279 vzdy ji dostanu na prvni pokus ven
nejpozději do pár vteřin a nikdy se mi z toho nezdrcla
A vejce šlehám komplet .....
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=31636 Tenhle recept jsem kdysi zaslechl v televizi. Vyzkoušejte, oblíznete všech deset.
tuk netřu, rovnou šelhám, vajíčka putují z lednice a sníh nemám dokonalý nikdy. ale dycky je to mňamka, i nadýchaná, nezdrcnutá, vláčná.. tak o co de? :-) jo a formu mám teflonovou, doporučuji
Ale s těma vajíčkama děláš fakt chybu. Akorát šleháním se trochu teplota zvedne, ale že by suroviny měly mít všechny zhruba stejnou teplotu, to je základní pravidlo pečení (krom křehkého těsta, kde je máslo podchlazené a přilívá se ledová voda).
tolik hrubek v jednom nepříliš přínosném článku se hned tak nevidí.
miluju olizovat syrové těsto a vše kolem toho
"nikdy by se do bílků neměl připléCt ani kousek žloutku. Bílky také nesmíte přešlehat, aby se vám nesrazilI." - co by na to řekla Škopková? "Blbe, di vod toho!"
Košíčky se přece používají vždy, i když mám plech v prohlubněmi, ne? Nedovedu si představit, jak je z toho plechu dostávám bez košíčků.