Diskuze

Nakládat nemusíte jen hermelín, vyzkoušejte balkán nebo mozzarellu

Znáte větší dobrotu než si dát k vychlazenému točenému pivu pořádně uleželý hermelín protkaný cibulí a pálivou paprikou? Stejně si pochutnáte ale i na dalších druzích sýrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lafinta

28. 6. 2010 10:17
olej

Poradí mi někdo, jaký olej použít na nakládání? Když koupím běžný druh, tak stále to má takovou nepříjemnou olejovou pachuť. Nebo nakládat do olivového?

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

28. 6. 2010 15:34
Re: olej

Ať použiješ jakejkoliv, vždycky to bude olejovitý. Zkus trochu ubrat a nahradit ho jinou tekutinou.

0 0
možnosti
JP

deMort

28. 6. 2010 9:33
cibule v NH

cibule mi pri vyrobe NH zacne vzdycky kvasit, nevite nekdo co s tim ?

0 0
možnosti
L

Lafinta

29. 6. 2010 9:12
Re: cibule v NH

Cibule mi také dělá problémy.... Nechávám jí v nálevu jen pár dní, a pak vyndám a třeba dám čerstvou.

0 0
možnosti
VK

visnery

27. 6. 2010 19:48
nakladani

Ja hermelin nakladam takto, je to dobrutka, mnaaam !!!

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1422

0 0
možnosti
ZH

Will83

27. 6. 2010 14:23
Nakládání je ničení sýra

Dobrej sýr už je hotovej výrobek sám o sobě a není ho nutný ho nijak upravovat

0 0
možnosti