Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Nakládat nemusíte jen hermelín, vyzkoušejte balkán nebo mozzarellu

Znáte větší dobrotu než si dát k vychlazenému točenému pivu pořádně uleželý hermelín protkaný cibulí a pálivou paprikou? Stejně si pochutnáte ale i na dalších druzích sýrů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lafinta

olej

Poradí mi někdo, jaký olej použít na nakládání? Když koupím běžný druh, tak stále to má takovou nepříjemnou olejovou pachuť. Nebo nakládat do olivového?

0/0
28.6.2010 10:17

chudacek.blbecek

Re: olej

Ať použiješ jakejkoliv, vždycky to bude olejovitý. Zkus trochu ubrat a nahradit ho jinou tekutinou.

0/0
28.6.2010 15:34

Lafinta

Re: olej

A jakou? Voda? víno? .... Nebude se to kazit?

0/0
29.6.2010 8:42

deMort

cibule v NH

cibule mi pri vyrobe NH zacne vzdycky kvasit, nevite nekdo co s tim ?

0/0
28.6.2010 9:33

Lafinta

Re: cibule v NH

Cibule mi také dělá problémy.... Nechávám jí v nálevu jen pár dní, a pak vyndám a třeba dám čerstvou.

0/0
29.6.2010 9:12

visnery

nakladani

Ja hermelin nakladam takto, je to dobrutka, mnaaam !!!

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1422

0/0
27.6.2010 19:48

Will83

Nakládání je ničení sýra

Dobrej sýr už je hotovej výrobek sám o sobě a není ho nutný ho nijak upravovat

0/0
27.6.2010 14:23

koizumigadaisuki

Re: Nakládání je ničení sýra

Ale kde v Praze koupit dobrou mozzarellu? Naposledy jsem mel vybornou buffalo mozzarellu v restauraci Landronka, ale nechteli mi prozradit odkud ji maji. Od te doby kdekoli jsem jakkoli drahou koupil, tak to nebylo ono...vetsinou podivne smrdela.

0/0
27.6.2010 14:37

Le-Mur

Re: Nakládání je ničení sýra

Řekl bych, že kvalitní mozzarellu by jste mohl koupit třeba tady: http://www.winemarket.cz/produkty/syry/mozzarella-di-bufala-campana-dop-125g-pezzetta.php

Jinak nakládáním sýr neníčíme. Je to jen další možnost, jak ho upravit. Některých sýrů by byla samozřejmě škoda.

0/0
27.6.2010 15:22

koizumigadaisuki

Re: Nakládání je ničení sýra

Dekuji, rad vyzkousim.

0/0
27.6.2010 16:52

.MichaL

Re: Nakládání je ničení sýra

Hermelín není dobrej sýr a naložením se z něj stane mana nebeská! Zkoušel jsem i balkán, ale nebylo to ono. Běžnou "mozzarellu" bych se ani nakládat nepokoušel, a ta dobrá je tak drahá legrace, že bych to považoval za svatokrádež. Takže, nakládanej hermelín vládne:) Mě se osvědčil s provensálskou směsí.

0/0
27.6.2010 19:44







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.