Diskuze

Neváhejte a grilujte. Nabízíme tipy jak na kukuřici

Začal čas grilování a ideální zeleninou je kukuřice. Je pevná a můžete ji dochutit různým kořením, sýry, uzeninami nebo ochuceným máslem. Nabízíme hned tři recepty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

leather-man

2. 5. 2010 21:04
A co kdybyste místo

receptů uměli česky? Viz nadpis... :-P

0 0
možnosti

kunde

2. 5. 2010 18:07
neváhejte a grilujte

rakovïna tlustého střeva se na vás těší...Dobrou chuť!

0 0
možnosti

zcek

2. 5. 2010 18:05
fuj:)

Kukuřice smrdí, ať vařená nebo grilovaná a v životě bych to nevzala do huby:)))

0 0
možnosti

pavel.61

2. 5. 2010 21:48
Re: fuj:)

Radsi ptaka,vid?

0 0
možnosti

iuos

2. 5. 2010 14:42
hmm

kukuřici jedině syrovou, urvanou na poli při čůrací zastávce ;-D

0 0
možnosti

Duke Nukem

2. 5. 2010 16:40
Re: hmm

no,plnou postriku,preju dobrou chut..:-)

0 0
možnosti

KarelV

2. 5. 2010 12:21
Naši sousedé neváhali a GRILUJÍ

... a tak jsme právě museli pozavírat okna od bytu.. (grilovat ve městě, to je opravdu báječný nápad!) Rv

0 0
možnosti

username

2. 5. 2010 16:33
Re: Naši sousedé neváhali a GRILUJÍ

No imho je vůně z grilování jednou z nejlepších vůní, teda jestli u té vůně nemusí jíst nějaké své "nudné" a nevoňavé jídlo a nebo když dotyční neumí grilovat.

Taky je myslím lepší, než když někdo na balkóně griluje a vůně jde ven, než když někdo vaří na sporáku a vůně se drží v baráku (doporučuji nedělní polední procházku po jednotlivých patrech paneláku).

Nejlepší řešení je se přidat a taky grilovat, pak ten jejich gril vůbec neucítíte ;)

0 0
možnosti

whitemagic

2. 5. 2010 7:06
Kukuřicí

krmili komonusti prasata ,,, hm dneska to maj lidi za pochoutku a dávaj za to těžký prachy.no jsou to blbci když to za to daj.když mám chut na kukukruzu dojdu za barák a uvařím si ji a dám si jednu hodně solenou a stačilo žádnej zázrak to není..

0 0
možnosti

username

2. 5. 2010 16:22
Re: Kukuřicí

předně si pletete krmnou kukuřici a sladkou kukuřici,

zadruhé prase má organismus nejbližší lidskému, v mnoha směrech je kompatibilní a je možné dokonce použít některé prasečí orgány pro transplantaci, proto podobné chutě nejsou ničím divným

zatřetí prase jí i brambory a cokoliv dalšího co najde (je to prostě všežravec jako člověk), takže ofrňovat nos nad něčím jen proto, že to jí prase znamená ofrňovat nos nad vším

začtvrté když si kukuřici neumíte udělat neznamená to, že není dobrá. Proto tu dali nějaké recepty. Otázka také je, co vám roste na poli, protože většinou se u nás vídá právě krmná kukuřice a ta lidi moc neosloví (tvrdá, 10× nižší obsah cukru ...)

zapáté každý má jiný chutě, takže to že vám něco nechutná neznamená, že to není dobré. Navíc kukuřice se vesměs podává jako příloha, takže bavit se o chuti kukuřice je jako bavit se o chuti knedlíků nebo brambor.

0 0
možnosti

Xladi

2. 5. 2010 6:42
Já mám názor

že grilování čehokoli jiného než masa a brambor je divný. Grilovat papriky, rajčata a jinou zeleninu či ovoce mi prostě přijde divný:-). Jinak souhlas s pisatelem níže že nejlepší je kukuřice vařená. Ještě mám rád docela popcorn.

0 0
možnosti

mattonka

2. 5. 2010 9:14
Re: Já mám názor

takový grilovaný sýr není vůbec marný ;-)

0 0
možnosti

banned star

2. 5. 2010 5:37
Kukuřice není zelenina

a už vůbec není dietní - je to čistý škrob.

0 0
možnosti

Aha_jo

2. 5. 2010 4:35
Mám raději

jen uvařenou a osolenou:)

0 0
možnosti