Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Další várka receptů na jídla plná bylinek, která vám zpříjemní dietu

Jestli si chcete hubnutí užívat a ne "protrpět", využívejte chuťové mágy v podobě bylinek. Přidáte-li je do jídla, hned bude chutnat lépe, saláty s nimi získávají úplně jiné grády, jsou plné vitaminů a navíc díky nim můžete používat méně soli.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

evakla

bylinkové špagety

zkusila jsem je a jsou fakt dobré. dělám tedy něco podobného, ale jela jsem opravdu přesně podle receptu a byly opravdu výborné. navíc jsem ty těstoviny dala ještě uvařit do knorr bylinkové kostky a byly opravdu zajímavé.

0/0
27.4.2010 8:56

Standa Dolinek

Re: bylinkové špagety

Tak mě pozvi... ;-)

0/0
27.4.2010 21:15

Oleg Masopust

!

Zkusil bych, ale dnes budu mít Trenčanské párky s fazolí... :-/

0/0
26.4.2010 7:52

kakan

Já už tomu nerozumím

"Na omáčku nasucho orestujeme mandle, přidáme posekaný česnek a bylinky, krátce restujeme a při podávání směsí posypeme kuře."

Když jsem byl malý, táta mi říkal, že až budu dospělý, bude lidstvo normálně cestovat na Měsíc a že budu umět napočítat do milionu sto. Tomu se říká pokrok. Ale odkdy se kristova noho omáčky sypou?

0/0
24.4.2010 9:34

jonatanka

Re: Já už tomu nerozumím

je to prostě omáčka nasucho:-)

0/0
24.4.2010 18:40







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.